Koffers met slot

Ben je opzoek naar een koffer met slot? In ons uitgebreide assortiment vind je meer dan 1000 koffers met slot! Bij ons vind je alle mogelijke koffers met slot, zowel harde als zachte koffers en met twee en met vier wielen. Je hebt keuze uit een uitgebreid scala topmerken, de perfecte koffer voor jou zit er gegarandeeerd tussen!

1 - 36 van 1.485 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Reis veilig met een koffer met slot 

Wil jij je bagage goed beschermen, dat is een koffer met slot een must-have. Travelbags biedt de meest uiteenlopende koffers met verschillende sloten; van cijferslot tot slot met sleutel. Topmerken als Samsonite, CarryOn en Suisuit ontwikkelen dankzij de nieuwste technieken de veiligste koffers.  

Het voordeel van een koffer met slot 

Een kofferslot biedt optimale bescherming tegen zakenrollers. Met het goede slot kan er niemand bij jouw bagage komen. De koffers in ons assortiment zijn voorzien van verschillende soorten sloten. Hiervan is het TSA slot verreweg de meest gebruikte. TSA, Transport Security Administration, is een Amerikaanse veiligheidsinstantie die het slot heeft ontwikkeld. Een TSA slot kan tijdens de douanecontrole geopend worden, zonder dat de koffer beschadigt. Na de controle kan het slot weer makkelijk vergrendeld worden. Hierdoor blijft jouw bagage veilig, maar gaat dit niet ten koste van je koffer. Het installeren van een TSA slot op een koffer kan soms wat lastig zijn. Daarom hebben wij een simpel stappenplan gemaakt, zodat dit geen probleem voor je is! 

Welk formaat moet jouw koffer met slot zijn? 

In ons assortiment is voor elke reis een geschikte koffer met slot te vinden. Wij maken onderscheid tussen handbagage, kleine, middelgrote en grote koffers. Handbagage koffers bieden ruimte voor het hoognodige en zijn daarom ideaal voor een reis van maximaal drie dagen. Meestal mogen handbagage koffers mee aan boord van een vliegtuig, maar de regels verschillen per luchtvaartmaatschappij. Kleine koffers bieden iets meer ruimte en zijn daarom te gebruiken voor vakanties van maximaal één week. Middelgrote koffers bieden aardig wat ruimte, en worden doorgaans gebruikt voor vakanties van drie weken; ideaal voor de zomervakantie. Grote koffers hebben plek voor een hele garderobe, en zijn de perfecte metgezel voor langere reizen. Daarnaast kun je de grote koffer met slot makkelijk met meerdere personen gebruiken. Op onze uitgebreide adviespagina lees je meer over welk formaat het beste bij jouw reis past. 

Koffer met slot kopen bij Travelbags 

Travelbags heeft een breed assortiment met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over je koffer met slot? Dan heb je 30 dagen om het product te retourneren. Heb je vragen over een specifieke koffer met slot, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Als je eerst een koffer met slot wil uitproberen, voordat je een aankoop doet, dan kun je terecht bij een van onze winkels. Veel succes met shoppen!