Accessoires

Bij Travelbags vind je niet alleen maar koffers en tassen. Er is ook een groot aanbod producten te vinden die jouw reis aangenamer maken. Welke reis je ook voor ogen hebt, bij Travelbags kun je alle accessoires vinden. Of je nu op zoek bent naar bijvoorbeeld een paraplu, drybag of regenjas om de regen te trotseren onderweg, handschoenen tegen de kou, of een waterfles/thermosfleslunchbox of slaapzak voor tijdens je tocht door bergen, het aanbod accessoires bij Travelbags is enorm. Veel producten zijn ook zeer geschikt om als cadeau te geven en te krijgen!

Niet alleen het reizen maakt Travelbags aangenaam, maar ook het werken. Naast de akte- en laptoptassen biedt Travelbags ook accessoires aan om je werk goed uit te voeren. Denk aan kwalitatieve schrijfmappenetuis en bureau onderleggers


De populairste accessoires worden hieronder weergegeven. Op zoek naar een volledig overzicht van reisaccessoires? Bekijk dan de reisaccessoires pagina!

Accessoires & reisaccessoires

Naast de accessoires op deze pagina biedt Travelbags ook nog een groot aanbod reisaccessoires aan. Dit zijn alle accessoires die je goed kunt gebruiken voor je vliegvakantie en tijdens je vlucht naar je bestemming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toilettassen, beautycases, nekkussens en slaapmaskers. Voor een volledig overzicht van alle reisaccessoires bekijk je de reisaccessoire pagina.

Koffer accessoires

Ben je specifiek op zoek naar accessoires voor je koffer? Wanneer je geregeld met het vliegtuig reis is het verstandig om je koffer met bagage te wegen, zodat je niet over het maximaal toegestane gewicht gaat. Hiervoor zijn de digitale kofferweegschalen ideaal. Op deze manier kun je eenvoudig zien wat het exacte gewicht is van je volle koffer. Ook kun je de kofferweegschaal meenemen op je reis, zodat je ook voor de terugreis je koffer weer kunt wegen. Door eventuele aankopen en souvenirs kan je koffer natuurlijk een stukje zwaarder zijn.

Ook andere koffer accessoires, zoals een kofferslot, een koffer inpaksysteem en een TSA slot zijn allemaal vinden in het aanbod van Travelbags. In het handige overzicht onderaan deze pagina vind je alle accessoires voor je koffer terug.