Kledinghoezen

Als je een zakenreis of een officiële gelegenheid in binnen- of buitenland hebt, wil je natuurlijk dat al je kleding netjes aankomt. Een kledinghoes biedt uitkomst in deze situatie. Kledinghoezen houden jouw kleding schoon en kreukvrij.

1 - 19 van 19 artikelen

Aanbevolen

Kledinghoezen: praktisch en ideaal voor jouw reis

Ze zijn uitermate geschikt om maatpakken, jurken en andere kleding in te vervoeren. Bij Travelbags kun je jouw kledinghoes online uitzoeken en bestellen. Ben je op zoek naar een bepaald merk, een specifieke kleur of materiaalsoort? Maak dan eenvoudig een selectie aan de linkerkant met de zoekfilter. In een oogopslag zie je welke kledinghoezen er bij ons voorradig zijn.

Kledinghoezen met of zonder wielen

De kledinghoezen van Travelbags zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende groottes. De kledinghoezen zijn verkrijgbaar met of zonder wielen. Kledinghoezen zijn functioneel, praktisch en kunnen hierdoor perfect in de koffer of aan de hand meegenomen worden. Kledinghoezen zonder wielen zijn veelal uitbreidbaar, hebben een afneembare schouderriem en zijn opgedeeld in meerdere vakken. De kledinghoezen met wielen, van onder andere Samsonite, zijn door de soepele wieltjes en de verstelbare trekstang prettig te vervoeren. Ze zijn voorzien van een compartiment met een kledinghanger waar eenvoudig een pak in op te bergen is. Ook hebben ze een uitneembare verdeler, voorzien van een kledingnet en ritsvak waardoor bagage handig in te delen is.

Bestel jouw kledinghoes online bij Travelbags

Heb je de juiste kledinghoes gevonden? Bij Travelbags kun je direct online jouw kledinghoes kopen en profiteren van de vele voordelen die wij bieden. Veel plezier met shoppen!