Strandtassen

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, het is tijd voor een nieuwe strandtas voor jou. Met de vele keuzes in kleuren en materialen vind jij bij Travelbags de perfecte strandtas om mee te nemen naar het strand en te genieten!

1 - 36 van 46 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

De voordelen van een strandtas

Natuurlijk kun je elke tas meenemen naar het strand, maar dat past er natuurlijk niet echt bij. Als je een dagje naar het strand gaat maak je er een leuk dagje van en pak je goed uit. Dat begint dan al met de vrolijke kleuren van een strandtas. Naast vrolijke kleuren geeft een rieten strandtas ook het strand gevoel. Naast de buitenkant is ook de binnenkant van een strandtas is erg belangrijk. Zo moet er wel genoeg ruimte in de tas zijn voor het eten, drinken en de spelletjes die je mee wilt nemen naar het strand.

Kies je voor een rieten of stoffen strandtas?

De collectie strandtassen bestaat uit verschillende merken zodat jij kunt vinden wat bij jou past. Ga je voor veel kleuren of toch juist voor een basic strandtas? Ook is er veel keuze in materiaal. Zo kun je kiezen voor polyester vanwege het lichte gewicht of voor een rieten strandtas voor het echte strand gevoel. Wat voor alle tassen geldt is dat ze geschikt zijn om mee te nemen naar het strand.

Bestel een strandtas bij Travelbags

Bij Travelbags kun je eenvoudig filteren op wat jij belangrijk vindt. Zo kom je snel uit bij een strandtas die bij jou past. Bestel vervolgens eenvoudig via Travelbags. Heb je toch nog vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar.