Samsonite Essens

Deze Essens serie is een serie van het bekende koffermerk Samsonite, oftewel een geweldige koffer met de nieuwste technieken. Een Essens koffer beschikt namelijk over suspensie wielen, 3-in-1 inpaksysteem, gemaakt van gerecycled polypropyleen en is licht in gewicht. Kortom, de perfecte metgezel voor jouw vakantie!

1 - 20 van 20 artikelen

Aanbevolen

Samsonite Essens: Licht en duurzaam

De koffers uit deze serie zijn door Samsonite uitgerust met de nieuwste technologieën. De schaal is gemaakt van gerecycled polypropyleen dat voor 70% bestaat uit huishoudelijk afval dat door consumenten is weggegooid. De binnenkant van een Essens koffer is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Door deze materialen is de koffers niet alleen enorm sterk en duurzaam product, maar ook nog eens heel licht in gewicht. Dit zorgt ervoor dat jij weer meer spullen met je mee kunt nemen. Niet alleen wordt de koffer gemaakt van duurzaam materiaal, ook worden de koffer zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Essens Koffers worden namelijk geproduceerd in Europa, en bij de productie van de koffers wordt gebruik gemaakt van groene stroom.

Samsonite Essens: Veilig en comfortabel

Een Samsonite Essens koffer beschikt over een geïntegreerd TSA-slot. Dit cijferslot slot zorgt ervoor dat jij je spullen veilig kunt opbergen in de koffer. Alleen de douane kan dit slot met een unieke sleutel openen, zo kunnen zij makkelijk een controle uitvoeren zonder dat zij de koffer moeten openbreken. Als je een reis gaat maken naar Amerika is een TSA-slot zelfs verplicht. Niet alleen is een Essens koffer veilig, ook is de koffer enorm comfortabel. Neem bijvoorbeeld de nieuwe techniek genaamd Packfix interior system. Door dit systeem kun jij de twee verschillende compartimenten makkelijk uit je koffer halen, zodat je gemakkelijk kunt schoonmaken. Door handvatten aan de zijkant van deze compartimenten kun jij deze eenvoudig uit de koffer halen. Voor extra comfort heeft een Essens koffer suspensie wielen. Doordat er een veer in de wielen zit zorgt dit ervoor dat geluid en trillingen van de wielen worden verminderd.

Samsonite Essens: Handbagage tot Ruimbagage

De Essens serie van Samsonite heeft 3 verschillende formaten koffers. Allereerst is er de Spinner 55, deze is geschikt als handbagage. De andere twee koffers, de Spinner 69 en de Spinner 75, zijn geschikt als ruimbagage. De Spinner 69 heeft genoeg ruimte voor een reis van 2-3 weken terwijl de Spinner 75 meer dan genoeg ruimte heeft voor een reis van meer dan 3 weken. Om je koffer weer te herkennen komen er personalisatie stickers bij de koffer. Deze kun je op de voorkant van de koffer plakken. Zo herken jij je koffer makkelijk weer als deze op de bagageband rolt. Alle koffers uit de Essens serie zijn verkrijgbaar in zes fantastische kleuren, aan jou alleen nog de taak om je favoriete kleur te kiezen.

Kenmerken:

  • Driepuntssluiting met geïntegreerd TSA-slot
  • Suspensie wielen voor het verminderen van geluid en trillingen
  • Geïntegreerd adreslabel
  • 3-in-1 inpakoplossing
  • Meerdere personalisatie stickers