Bluetooth trackers

Raak jij altijd alles kwijt? Dan is een bluetooth tracker voor jou dé perfecte oplossing! Een bluetooth tracker is een kleine gadget die je makkelijk aan de meest gebruikte dagelijkse spullen zoals mobiele telefoon, sleutels, portemonnee en tas kan bevestingen. Met behulp van een bluetooth tracker vind je makkelijk en snel je spullen terug! Ontdek de veelzijdige collectie bluetooth trackers online bij Travelbags.nl. 

Filteren
Materiaal
Kleur
Prijs
3434

1 - 1 van 1 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Bluetooth tracker kopen? 

Raak jij geregeld je veelgebruikte spullen zoals sleutels, portemonnees en tassen kwijt? Dan is een bluetooth tracker hiervoor de perfecte oplossing! Maar wat is een bluetooth tracker? Een bluetooth tracker is een kleine gadget die je makkelijk aan je spullen kan bevestigen. Met behulp van een bluetooth tracker vind je snel en makkelijk je spullen terug. Een bluetooth tracker is verkrijgbaar in verschillende modellen, soorten en maten. Zo is de Chipolo de best verkochte bluetooth trackers van dit moment! Deze, bluetooth trackers, ook wel key finder bluetooth genoemd, zorgen ervoor dat je sneller dan ooit je spullen terug te vinden! 

Hoe werkt een bluetooth tracker?

Een bluetooth tracker is een handige gadget die eenvoudig werkt. Een bluetooth tracker bevestig je aan bijvoorbeeld aan je sleutelbos, portemonnee of tas. Raak je je spullen kwijt? Dan vind je deze snel en makkelijk terug met behulp van je mobiele telefoon. Vaak wordt de bluetooth tracker bevestigd aan de spullen die je dagelijks veel gebruikt of snel kwijtraakt, maar ook aan waardevolle spullen. Omdat er verschillende uitvoeringen zijn van de bluetooth tracker, kun je de tracker in principe bevestigen aan alle spullen. Voor gebruik moet je via de app op je mobiele telefoon de tracker activeren. Op deze manier is jouw tracker gekoppeld aan je mobiele telefoon. In de app zie je altijd de laatste locatie jouw bluetooth tracker. Daarnaast kun je via de app ook het alarm activeren van de tracker. Raak je je spullen kwijt? Dan kun je via de app op je mobiele telefoon de tracker achterhalen. Er zijn ook bluetooth trackers, zoals de trackers van Tile, die andersom werken. Raak je je mobiele telefoon kwijt? Dan kun je met behulp van de Tile bluetooth tracker jouw telefoon ook terugvinden! Kortom, een bluetootht tracker is ideaal voor alle rommelkonten!

Bluetooth tracker online kopen bij Travelbags.nl

Op zoek naar een bluetooth tracker? In onze uitgebreide collectie zijn er verschillende bluetooth trackers verkrijgbaar. De bluetooth trackers van Tile en Chipolo zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Ontdek de veelzijdige collectie bluetooth trackers online bij Travelbags.nl en raak nooit meer jouw waardevolle spullen kwijt!