Laptop Trolleys

Wanneer je voor je werk veel onderweg bent en je laptop een onmisbaar onderdeel is van je bagage, dan is een laptop trolley een ideale oplossing.

1 - 36 van 76 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Laptop trolleys: Perfect voor een zakenbezoek

Voor je dagelijkse bezoekjes aan klanten, maar ook voor korte zakenreizen kun je met een zakelijke trolley uitstekend uit de voeten. Jouw laptop is goed beschermd tijdens de reis en je hebt bovendien alle ruimte om de nodige zakelijke documenten netjes te vervoeren. Reis je met het vliegtuig, dan neem je de laptop trolley zonder problemen mee als handbagage. Wel net zo handig wanneer je tijdens de reis nog aan het werk wil. Controleer bij de vliegtuigmaatschappij goed of je laptop trolley voldoet aan de maximale afmeting voor het meenemen van handbagage. Ontdek de veelzijdige laptop trolleys van onder andere SamsoniteTravelite en Victorinox

De praktische en stijlvolle laptop trolley voor zakelijke reizen

Een business-trolley kenmerkt zich door compacte afmetingen, een gering gewicht en een robuuste uitvoering. Vaak is er in de laptopkoffer ook nog een aparte, uitneembare laptoptas of laptophoes verwerkt. Daarnaast biedt de zakenkoffer ruimte voor de nodige handbagage en zakelijke documenten. Ook overige accessoire zoals een muis, notitieboek, iPad of tablet kunnen zonder moeite meegenomen worden in een van de vakken. Ook jouw portemonnee, sleutels en telefoon zijn praktisch op te bergen in een van de opbergvakken van de laptoptrolley. Zo heb je al je belangrijke spullen altijd bij de hand. Uiteraard kun je de laptop-trolley ook prive gebruiken voor bijvoorbeeld een vakantie. Deze trolley biedt voldoende ruimte voor het meenemen van je kleding. De zakelijke papieren laat je dan natuurlijk lekker thuis want vakantie is immers vakantie.

Betaalbare laptop trolleys

Bij Travelbags.nl kun je terecht voor diverse soorten laptop-trolleys in verschillende afmetingen, kwaliteiten en designs. Bekijk ons aanbod en laat je overtuigen door de veelzijdigheid van de collectie en voor je het weet ga je met je laptop trolley naar al je zakelijke afspraken!