Fietstassen 

Op zoek naar een nieuwe fietstas? Bij Travelbags.nl is een uitgebreid assortiment fietstassen verkrijgbaar in verschillende formaten. Een fietstas is ideaal om te gebruiken wanneer je dagelijks met de fiets naar het werk gaat, de dagelijkse kleine boodschappen gaat halen of een fietstocht op de planning hebt staan. Neem veilig, droog en op een makkelijke manier je spullen mee in een fietstas!

1 - 34 van 34 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Ontdek goedkope fietstassen

Nederland is een fietsland. Gemiddeld fietsen Nederlanders ruim 300 kilometer in het jaar. Of dit nu een fietstocht naar het werk is, een ritje naar de supermarkt of een fietstocht door de natuur: een fietstas is perfect om te gebruiken wanneer je geregeld met de fiets op pad gaat. Het voordeel van een fietstas is dat je moeiteloos al je spullen veilig, beschermd en zonder moeite mee neemt in een van de fietstassen!

Welke fietstas moet ik kopen? 

In een fietstas vervoer je veilig en droog je spullen. Fietstassen zijn er in verschillende soorten. Of je nu voor een enkele fietstas gaat of een dubbele fietstas, het is maar net hoeveel spullen jij tijdens het fietsen moet vervoeren. Een enkele fietstas is ideaal voor wanneer je op de fiets je dagelijkse boodschappen gaat halen, naar het werk fietst of een fietstochts op de planning hebt staan. Een dubbele fietstas is perfect voor wanneer er veel spullen op de fiets vervoerd moet worden. Let er altijd op dat je het gewicht verdeeld over beide fietstassen. Op deze manier kun je optimaal fietsen en voorkom je dat je valt. Ook fietstassen voor op het stuur of het wiel zijn bij Travelbags.nl verkrijgbaar. Zo kun je hoe dan ook meer bagage meenemen tijdens je fietstocht!

Fietstas online kopen

Een fietstas is eenvoudig aan de bagagedrager te bevestigen. Op deze manier kun je comfortabel je fietsroute afleggen, waar je ook naartoe gaat. Het voordeel van een fietstas is dat je je rug onbelast doordat de spullen in de fietstas wordt vervoerd in plaats van in een rugzak op de rug. Wil je liever toch je spullen vervoeren in een rugzak tijdens het fietsen? Ontdek dan onze uitgebreide collectie fietsrugzakken. Maar welke fietstas moet ik nu kopen? Koop altijd een fietstas die past bij jouw activiteit! Vervoer je veel spullen op de fiets? Ga dan voor een grote fietstas. Bij Travelbags.nl is een uitgebreide collectie fietstassen verkrijgbaar van verschillende topmerken als Ortlieb en Gabbag. De Ortlieb fietstassen en de Vaude fietstassen hebben een uitstekende kwaliteit en zijn optimaal beschermd tegen een regenbui. Bestel eenvoudig je nieuwe fietstas online! Veel plezier met shoppen (en fietsen natuurlijk)!