Koffers en tassen zakelijk bestellen

Ben je op zoek naar een leuke toevoeging voor je bedrijf of een tof relatiegeschenk? Of wil je juist je personeel blij maken met die ene gave koffer? Bij ons bestaat de mogelijkheid om in een zakelijke bestelling grote aantallen koffers en tassen af te nemen. Ook bestaat de mogelijk om koffers, tassen, portemonnees, paraplu's en nog veel meer in (grote) aantallen te bestellen en geheel naar eigen stijl te personaliseren! Met onze ruime ervaring als specialist in koffers en tassen, kun je er zeker van zijn dat we voor elke situatie wat passends kunnen bieden.

Heb je een uniek eigen idee? Dan helpen we ook graag deze te realiseren en kijken we samen naar mogelijkheden. We luisteren graag naar je specifieke wensen en behoeftes zodat we gezamenlijk tot en mooi eindproduct kunnen komen.

Relatiegeschenken

Of je keuze wel of niet valt op personaliseren, bij Travelbags kan je producten in grote aantallen bestellen. Ideaal voor relatiegeschenken. Geef een praktisch en luxueus geschenk aan klanten en medewerkers, zoals bijvoorbeeld een leren portemonnee, een tas of een koffer. Neem contact op met Travelbags zodat we met je mee kunnen denken en de cadeaus kunnen reserveren/bestellen.

Kerstpakketten en kerstcadeaus

Verras medewerkers en zakelijke partners met artikelen van Travelbags. Denk aan een koffer of tas in plaats van een kartonnen doos die gevuld kan worden met cadeaus of zelf het cadeau kan zijn. Wij helpen bij het kiezen van een koffer of tas en bij het personaliseringsproces. Neem contact op voor een offerte op maat.

Maak iedereen blij met een cadeaukaart!

Geef een Travelbags cadeaukaart en laat ze zelf kiezen wat ze willen! Met de cadeaukaart kan er gekozen worden uit een breed scala aan koffers en tassen. Geef iemand de vrijheid om te kiezen wat ze wil, want met een cadeaukaart hoef je je geen zorgen te maken over het cadeau. De ontvanger kan zelf een favoriete tas kiezen met de juiste maat, kleur en stijl. Je kunt een cadeaukaart kopen in verschillende bedragen, zodat je precies het bedrag kunt geven dat je wilt. Een Travelbags cadeaukaart kan al worden aangeschaft vanaf €15,- en kan zowel in de webshop als in de fysieke winkels worden besteed. Een passend cadeau voor iedereen!

Recensies van klanten

“Duidelijke en transparante communicatie en samenwerking vanuit Travelbags richting ons als nieuwe klant. Goede kwaliteit van de geleverde producten (handbagage koffers met eigen logo). Een hoop collega’s blij gemaakt! Dank Travelbags, wij komen zeker bij jullie terug!” Gonnie Swanenberg - Leerpunt Koel⭐⭐⭐⭐⭐

Vanaf het eerste moment was het persoonlijke contact erg prettig. Op deze manier konden we samen naar het vraagstuk kijken en zoeken naar de best passende oplossing. Wij wilden graag een mooi relatiegeschenk waar we ons logo op konden profileren. Samen kwamen we uit bij deze stijlvolle Rains Backpack. Deze rugtas kon gepersonaliseerd worden met ons logo en het voortdurende contact is als erg prettig ervaren. Als afsluiter hadden we na het bestellen ook nog een hele snelle levering!” Hendrik van Veen – Diepvries Urk⭐⭐⭐⭐⭐

"Voor de tweede maal hebben wij Samsonite gepersonaliseerde laptop rugtassen besteld bij Travelbags. Nieuwe medewerkers krijgen bij ons een gevulde rugtas met praktische en daarnaast leuke producten. De tassen worden door iedereen met veel plezier gebruikt! De tas heeft een ruime inhoud en heeft zachte brede banden wat het dragen heel prettig maakt. Travelbags is een fijne partij die levert wat je vraagt!" Angelique Dijkman - Simplex ⭐⭐⭐⭐⭐

 Onze zoektocht naar een geschikte koffer voor onze hulpmiddelen was een prettige reis samen met Travelbags. Voor Viattence zocht ik mooie, passende koffers voor ons project Hulpmiddelenkoffer. Bij mijn bezoek aan de Travelbags winkel in Zwolle heb ik mooie koffers gezien. Nadat ik het doel van mijn zoektocht had verteld gaf de verkoopster aan dat de koffers ook gepersonaliseerd konden worden en er nog veel meer keuze is. Mijn nummer werd doorgegeven en de dag erop werd ik al gebeld door de Mariëlle van Travelbags. Zij hoorde mijn wensen aan en gaf verschillende opties in koffers en personaliseren. Helemaal tof was dat de koffer van onze voorlopige eerste keuze naar de winkel in Zwolle is gebracht, ik hem daar kon bewonderen en zelfs uitproberen of al onze hulpmiddelen er wel in pasten. Samen met de werkgroep kozen we voor zwarte zachtschalige koffers. Fijn met vier zwenkwielen, superlicht en een bak aan ruimte. Ons Viattence logo werd erop geborduurd en de koffers werden zelfs thuisbezorgd. Travelbags Zwolle en online super bedankt voor jullie inspiratie, mogelijkheden in vervoer, persoonlijke aandacht. Het hebben van 1 persoon, Mariëlle die de hele afhandeling doet is meer dan prettig en ook nog eens gezellig. Goed bereikbaar zowel per mail als telefonisch. Een echte aanrader voor vakantie, privé, maar zeker ook zakelijk.  Ilse kroos- Viattence ⭐⭐⭐⭐⭐

Onlangs Eastpak reistassen besteld bij travelbags en deze laten bedrukken met ons bedrijfs logo. Perfecte communicatie, simpel proces en snelle levering. Tassen zien er super uit en zullen opvallen op de bagage band 😄. 
-P. C. Langerhorst - Lornahsports LTD ⭐⭐⭐⭐⭐