Waterzakken: drinken tijdens avonturen

Met een waterzak in de rugzak kan er comfortabel worden gedronken tijdens alle avonturen. Op Travelbags.nl zijn waterzakken met bijbehorende accessoires te vinden.

1 - 12 van 12 artikelen

Aanbevolen

Perfect voor tijdens je avontuur: een waterzak

Per dag heeft een mens anderhalf tot twee liter vocht nodig. Bij sporten of hevige inspanning is extra vocht nodig, doordat je vocht verliest tijdens de inspanning dat aangevuld moet worden. Bij een lange wandeling, kampeertocht of tijdens hardlopen is een beetje water voor onderweg geen overbodige luxe. Voor elke buitensportactiviteit is een waterzak een handige accessoire, omdat de vochtinname met een drinksysteem continu te regelen is.

Waterzakken: vochtinname tijdens buitensportactiviteiten

Om vocht aan te vullen tijdens de buitensportactiviteit zonder de handen te gebruiken zijn er waterzakken en accessoires ontwikkeld. Door deze ontwikkeling hoef je niet te stoppen met de buitensportactiviteit, maar kun je gewoon tijdens de activiteit drinken. Het bekende en innoverende merk Camelbak biedt waterzakken en accessoires voor de actieve sporter. Dit merk heeft zelfs sportrugzakken waarin standaard al een waterzak bevestigd is. De losse waterzakken kunnen tegen of achter het rugpaneel worden geplaatst, mits de desbetreffende rugzak plaats biedt voor een drinksysteem. Het slangetje in het waterreservoir zorgt ervoor dat je handen ten alle tijden vrij zijn. Waterzakken zijn er in verschillende formaten. De meest voorkomende formaten zijn: 1.5 liter, 2 liter en 3 liter waterzakken. Welk formaat waterzak je moet kiezen hangt af van de activiteitsduur, intensiteit en het formaat rugzak waarin de waterzak moet passen. Belangrijk is om zo nu en dan de waterzak te reinigen, zodat er geen vervelende geuren vrijkomen. Een goede manier om de waterzak schoon te maken is met behulp van de Camelbak cleaning tabs.

Waterzakken online bij Travelbags.nl

Voorkom uitdroging tijdens een inspannende sportactiviteit door middel van een drinksysteem in je rugzak. Losse waterzakken en accessoires zijn online te bestellen bij Travelbags.nl. Bij Travelbags staat de klantenservice altijd voor je klaar zodat je bij vragen en garantie altijd contact met ons op kunt nemen.