Sleutelhouders

Raak jij wel eens je sleutels kwijt? Dan is een sleutelhouder de perfecte oplossing! Een sleutelhouder zorgt ervoor dat jij goed georganiseerd al je sleutels meeneemt! Ontdek de veelzijdige collectie sleutelhouders online bij Travelbags.nl. 

1 - 36 van 63 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Travelbags
4,95
+ Gratis Bottle Opener
+ Gratis Bottle Opener
+ Gratis Bottle Opener
+ Gratis Bottle Opener
+ Gratis Bottle Opener
+ Gratis Bottle Opener
+ Gratis Bottle Opener
+ Gratis Bottle Opener
+ Gratis Bottle Opener

Sleutelhouders kopen? 

Je kent het ongetwijfeld: veel losse sleutels of sleutels die je constant kwijtraakt. Een sleutelhouder is hiervoor de perfecte oplossing! Organiseer eenvoudig al je sleutels met een praktische en functionele sleutelhouder. Op deze manier neem je eenvoudig en overzichtelijk al je sleutels in één houder mee en voorkom je dat je sleutels kwijtraakt. Sleutelhouders zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en materialen. Zo is er voor iedereen een favoriete sleutelhouder te vinden!

Ontdek de Orbitkey sleutelhouder

Een van de bekendste sleutelhouder van dit moment is een Orbitkey! Een Orbitkey is een stijlvolle gadget waarmee jij tot maar liefst zeven sleutels kan opbergen. Op deze manier heb je al je sleutels centraal en voorkom je dat je deze kwijtraakt. En, daarnaast is een Orbitkey een perfect cadeau om te geven. Een Orbitkey kun je uitbreiden met handige, functionele gadgets zoals bieropeners, een vijl of usb-stick. 

Shop sleutelhouders online bij Travelbags.nl

Ontdek de uitgebreide collectie sleutelhouders online bij Travelbags.nl en organiseer je eenvoudig al je sleutels! Een sleutelhouder is dé perfecte oplossing voor losse sleutels! Bestel snel en eenvoudig je nieuwe sleutelhouder online en profiteer van een super snelle levering. Veel plezier met shoppen!