Kinderdragers

Gezellig met de kleine op stap? Dan kan een kinderdrager van Vaude, Deuter of Osprey natuurlijk niet ontbreken. Met een handige kinderdrager zorg je ervoor dat je een gezellig en makkelijk een dagje uit kunt gaan. Met een rugdrager heb je geen kinderwagen of buggy nodig. Zo kom je ook niet voor het probleem te staan dat je vast komt te zitten met je kinderwagen. Met een kinderdrager heb je de kleine gezellig en comfortabel op je rug. Bestel nu je kinderdrager bij Travelbags zodat bij de volgende wandeling de kleine comfortabel op je rug zit!

1 - 6 van 6 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Kinderdragers met comfort

Bij Travelbags bestel je een draagrugzak die gemaakt is voor het comfort van je baby en jou. Zo kun je wandelingen maken met jonge kinderen waarbij zowel ouder en kind zich comfortabel mee voelt. Doordat het draagvlak van een draagrugzak dicht op de rug zit wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld. Ook zijn de draagrugzakken af te stellen op de lengte van je baby. Als je met kleine kinderen op pad gaat heb je natuurlijk ook extra spullen die je mee moet nemen. Hier is aan gedacht, er is in de rugdrager namelijk genoeg ruimte om spullen mee te nemen. Zo hoef je ook niet een extra tas met je mee te sjouwen. De kinderdragers zijn geschikt voor kinderen tot 18 kg.

Kinderdragers bij Travelbags

Bij Travelbags worden bekende merken kinderdragers zoals Vaude, Deuter of Osprey verkocht. Deze merken staan er om bekend veiligheid hoog in het vaandel te hebben. Want je wil natuurlijk niet dat er iets met de kleine gebeurd. Daarom verkoopt Travelbags ook alleen merken waarbij veiligheid en comfort voorop staat. Ideaal voor een dagje uit dus! Bestel daarom snel je nieuwe kinderdrager bij Travelbags zodat je snel en op een comfortabele manier op pad kunt! Toch nog vragen over kinderdragers? Neem dan contact op met de klantenservice van Travelbags.