Kinderkoffers

Dankzij de kinderkoffers kunnen kinderen op een vrolijke en speelse manier hun eigen bagage meenemen. De kinderkoffer heeft vaak het formaat van een handbagage koffer en kan daarom meegenomen worden in de cabine. Bestel vandaag nog een nieuwe kinderkoffer bij Travelbags.nl.

1 - 36 van 58 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Goedkope kinderkoffer kopen?

Deze vrolijke koffers zorgen voor veel reisplezier en gezelligheid voor de allerkleinsten. Kinderen vinden het prettig om een eigen koffer of tas mee te nemen tijdens de vakantie. Ook de voorbereiding van de vakantie wordt erg leuk wanneer een kind kan helpen bij het inpakken van zijn eigen kinderkoffer.

Kinderkoffers in allerlei uitvoeringen

De kinderkoffers in ons assortiment kunnen tegen een stootje en mogen mee als handbagage koffer aan boord van het vliegtuig. Deze koffers voldoen allen aan de vastgestelde IATA-norm. In deze koffers kunnen praktische spullen meegenomen worden om de reis van de allerkleinsten nog makkelijker en comfortabeler te maken. Topmerken zoals Trixie en Sammies by Samsonite hebben een uitgebreide collectie kinderkoffers voor jongens en meisjes. Voor jongens natuurlijk de stoere varianten en voor meisjes lieve, vrolijke koffers. De koffers voor de allerkleinsten zijn groot genoeg zodat ze deze zelf aan de hand mee kunnen nemen door een trekstang of riem. Stuk voor stuk mooie, kleurige koffers waar elk kind verliefd op zal worden.

Kindvriendelijke koffers 

De kinderkoffers in ons assortiment zijn handig in gebruik voor kinderen. Er zijn kindertrolleys die handig meegetrokken kunnen worden door middel van een verstelbare trekstang met stevig handvat. Andere kindertrolleys kunnen getrokken of gedragen worden door middel van een riem, of kinderen kunnen er op rijden als een soort loopauto. Goed voor uren speelplezier op reis! Sommige kinderkoffers zijn ook ideaal als schoolkoffertje. Alle kinderkoffertjes zijn van dezelfde kwaliteit als andere koffers. Door het lichte gewicht, de soepele wieltjes en natuurlijk door het originele design zijn de kinderkoffers bij alle kinderen populair!