Koffers 120 liter

Koffers van 120 liter zijn dankzij hun grote inhoud geschikt voor tot wel 30 kg bagage, een perfecte maat als je bijvoorbeeld op wereldreis of lange roadtrip gaat. In ons assortiment vind je 120 liter koffers van alle topmerken en zowel van hard als van zacht materiaal. 

1 - 36 van 201 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

120 liter koffers  

Koffers met een inhoud van 120 liter bieden ruimte voor ongeveer 30 kg aan bagage. Ze zijn ongeveer 80 centimeter hoog, dus aan ruimte geen gebrek. De meeste 120 liter koffers zijn voorzien van vier wielen, zodat je ze makkelijk naast je kan laten rijden. Zo haal je zonder stress elke vlucht! Topmerken als CarryOnSamsonite en Delsey bieden 120 liter koffers aan van de hoogste kwaliteit.  

Reis de wereld over met een 120 liter koffer 

Dankzij de grote inhoud van een 120 liter koffer kan je een complete garderobe meenemen op reis. Een mooie koffer om mee te nemen als je een wereldreis maakt, of een vakantie langer dan drie weken. Met zo veel bagage kan het soms best lastig zijn om je koffer overzichtelijk in te pakken. Heb jij daar ook moeite mee? Bekijk dan hier ons stappenplan.

Een harde of toch een zachte 120 liter koffer?

In ons assortiment vind je 120 liter koffers in allerlei verschillende kleuren en motieven. Verder bieden wij zowel harde als zachte 120 liter koffers. Welke koffer beter bij je reis past, is afhankelijk van de reis die je maakt. Zachte 120 liter koffers zijn flexibel en krasbestendig. De stof blijft lang mooi en kan zich goed aan verschillende omstandigheden aanpassen. Zachte 120 liter koffers zijn daarom perfect voor een auto- of busrit. Heb je liever een 120 liter koffer die stevig is en je bagage extra beschermt? Kies dan voor een harde koffer. Harde koffers zijn ideaal voor het bagageruim van een vliegtuig. Wil je meer weten over harde en zachte koffers? Bekijk dan hier ons uitgebreide advies.

Reisrestricties voor de 120 liter koffer 

Voor 120 liter koffers gelden meestal strenge regels. Zo is er maar een maximaal aantal liter toegestaan, en zijn er normen voor de afmetingen van de 120 liter koffer. Wat deze regels precies zijn verschilt per luchtvaartmaatschappij. Check daarom altijd voor je op reis gaat goed de website van je luchtvaarmaatschappij en neem bij twijfel altijd contact op.