Koffers 76 liter

Koffers van 76 liter zijn geschikt voor bijna 20 kg bagage, perfect voor een zomervakantie! Ga voor een harde koffer van 76 liter als je met het vliegtuig reist en voor een zachte 76 liter koffers als je met de auto of bus gaat. In ons assortiment vind je zowel harde als zachte 76 liter koffers, met twee en vier wielen en natuurlijk van alle topmerken!

1 - 36 van 215 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Maak kennis met de 76 liter koffer 

Koffer met een inhoud van 76 liter bieden ruimte voor bijna 20 kg. De 76 liter koffer behoren tot de categorie middelgrote koffers en zijn tussen de 68 en 76 centimeter hoog. Aan ruimte dus geen gebrek. Ons assortiment biedt 76 liter koffers van verschillende merken. 76 liter Koffers van bijvoorbeeld CarryOn, Samsonite en American Tourister worden dankzij nieuwe technieken steeds gebruiksvriendelijker en sterker.

Reizen samen met de 76 liter koffer 

Koffers die een inhoud bieden van 76 liter hebben plek voor redelijk veel bagage. De 76 liter koffers zijn daarom goed te gebruiken voor een vakantie van één tot drie weken. Perfect dus voor tijdens de zomervakantie. Als je met het vliegtuig reist, houd er dan rekening mee dat je bij het inpakken van 76 liter koffer rekening moet houden met restricties. Wat deze precies zijn, verschilt per luchtvaarmaatschappij. Check daarom altijd voordat je op reis gaat goed welke regels er bij jouw luchtvaartmaatschappij gelden. Twijfel je over of de 76 liter koffer bij jouw reis past? Bekijk dan ons uitgebreide advies.

Een 76 liter koffer voor iedereen 

In ons assortiment vind je voor iedereen een 76 liter koffer. Wij bieden niet alleen 76 liter koffers in verschillende maten, maar ook in allerlei kleuren en motieven. Verder maken we onderscheid tussen harde en zachte 76 liter koffers. Harde 76 liter koffers bieden stevigheid, en zijn daarom ideaal voor tijdens een douanecontrole op het vliegveld. De harde 76 liter koffer is gemaakt van onverwoestbare materialen, zoals polycarbonaat. Zachte 76 liter koffers zijn daarentegen makkelijk in vorm aan te passen, en een must-have voor een auto- of busrit. Deze 76 liter koffers worden gemaakt van flexibele materialen zoals polyester. Hierdoor kun je de zachte 76 liter koffers makkelijk in een volle achterbak proppen. Bekijk onze tips voor meer verschillen tussen harde en zachte koffers.