Koffers 60 liter

Opzoek naar een koffer van 60 liter? Deze is perfect voor zo'n 15 kg bagage. In ons assortiment vind je koffers met een inhoud van 60 liter van alle topmerken, je vindt 60 liter koffers zowel van hard als van zacht materiaal en met zowel twee als met vier wielen. 

1 - 36 van 119 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

60 liter koffer iets voor jou? 

Koffers met een inhoud van 60 liter bieden ruimte voor ongeveer 15 kg aan bagage, en behoren tot de middelgrote koffers. 60 liter koffers zijn tussen de 57 en 67 centimeter hoog, waardoor ze niet te zwaar zijn maar genoeg ruimte bieden. Een koffer van 60 liter bieden ruimte aan ongeveer ruimte aan 15 kg bagage, genoeg voor zo'n anderhalve week vakantie. Koffers met een inhoud van 60 liter worden door veel verschillende merken aangeboden. Merken als Samsonite, American Tourister en CarryOn bieden met de nieuwste technieken een optimaal gebruiksgemak. Zo kan jij zonder zorgen op reis gaan.  

Reizen met de 60 liter koffer 

60 liter koffers hebben een ruime inhoud, maar bieden niet genoeg ruimte voor de lange reizen. Daarom gebruik je een 60 liter koffer doorgaans voor reizen die ongeveer een week duren, zoals een weekje aan het strand of een lange stedentrip. Ga je met het vliegtuig op vakantie, dan is het belangrijk dat je goed kijkt hoeveel kilogram bagage je maximaal mag meenemen in je 60 liter koffer. Deze normen verschillen per luchtvaartmaatschappij. Bekijk daarom altijd voor je op reis gaat goed naar wat jouw luchtvaartmaatschappij van je vraagt. Weet je nog niet precies of de 60 liter koffer bij jouw reis past? Bekijk dan ons uitgebreide advies.  

Welke 60 liter koffer past bij jou? 

In ons assortiment vind je allerlei verschillende soorten en maten 60 liter koffers. Bovendien heb je keuze in allerlei verschillende kleuren en motiefjes voor jouw 60 liter koffer. Ook maken we een verschil tussen harde en zachte 60 liter koffers. Harde 60 liter koffers zijn ideaal voor op een vliegveld. De koffer is stevig, en beschermt je bagage tegen een hardhandige douanecontrole. Zachte 60 liter koffers zijn daarentegen flexibel, en heel makkelijk te gebruiken voor een auto- of busrit. Dankzij de zachte stof kan deze 60 liter koffer zich goed in vorm aanpassen aan een volle achterbak. Daarnaast is dit materiaal bestand tegen krassen, en scheurtjes. Lees op onze adviespagina meer over de verschillen tussen harde en zachte koffers. Welke soort 60 liter koffer je ook kiest, je bagage is altijd goed beschermd.