Koffers 97 liter

Koffers van 97 liter zijn dankzij hun inhoud geschikt voor zo'n 25kg bagage, perfect voor een lange (zomer) vakantie. Ga je met het vliegtuig? Ga dan voor een harde 97 liter koffer, ga je met de auto, bus of trein? Ga dan voor een zachte 97 liter koffer, beide varianten vind je in ons uitgebreide assortiment, zowel met twee als met vier wielen en van alle topmerken.

1 - 36 van 250 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

+ Gratis Towel
American Tourister
149,00209,00

Maak kennis met de 97 liter koffer 

Koffers met een inhoud van 97 liter bieden ruimte voor bagage van ongeveer 25 kg. De 97 liter koffers behoren tot de categorie grote koffers, en zijn tussen de 77 en 87 centimeter hoog. De 97 liter koffer is dus ontzettend ruim. In ons assortiment vind je allerlei verschillende aanbieders. Topmerken als American Tourister, Samsonite en Delsey bieden dankzij de nieuwste technieken een optimaal gebruiksgemak.  

Reizen met de 97 liter koffer 

97 liter koffers hebben ruimte voor een hele garderobe. Deze koffers zijn daarom ideaal voor reizen die langer duren dan drie weken, zoals een wereldreis of een uitgebreide (zomer)vakantie. Als je samen met iemand anders reist, dan kan je de 97 liter koffer makkelijk delen. Dankzij overzichtelijke organizers, kan bagage makkelijk van elkaar gescheiden worden. Twijfel jij nog over of de 97 liter koffer goed bij jouw reis past? Bekijk dan ons uitgebreide advies.  

Extra kosten voor reizen met een 97 liter koffer 

De kans is groot dat je bij vliegreizen met een 97 liter koffer rekening moet houden met extra kosten. Dit komt doordat de afmetingen van de 97 liter koffer meestal niet binnen de maximale normen vallen. Wat deze regels precies zijn is per luchtvaartmaatschappij verschillend. Neem bij twijfel daarom altijd contact op met je luchtvaartmaatschappij. Zo ga je zonder zorgen op reis.  

Een 97 liter koffer voor iedereen 

Voor elke reiziger is er wel een geschikte 97 liter koffer te vinden. In ons assortiment vind je allerlei verschillende maten, kleuren en motieven. Ook maken wij onderscheid tussen harde en zachte 97 liter koffers. Harde 97 liter koffers zijn stevig, zodat kwetsbare bagage beschermd blijft tijdens een harde douanecontrole. Deze 97 liter koffers zijn daarom ideaal voor een vliegvakantie. Zachte 97 liter koffers zijn daarentegen flexibel, en kunnen makkelijk in een volle auto gepropt worden. Deze koffers zijn perfect voor tijdens een auto- of busrit. Leer op onze adviespagina meer over de verschillen tussen harde en zachte koffers.