Grote portemonnees

Grote portemonnees zijn ideaal als je naast pasjes en creditcards ook contant munt- en briefgeld mee wil nemen. Grote portemonnees zijn te verkrijgen in veel verschillende formaten, deze zijn ook nog eens te verkrijgen van verschillende topmerken en kleuren. Voor welk model ga jij?

1 - 27 van 27 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Grote portemonnees voor maximale ruimte 

Ben je op zoek naar een goede portemonnee, maar heb jij veel ruimte nodig? Dan is een grote portemonnee vast iets voor jou. Naast pasjes en muntgeld, heb je in een grote portemonnee ook genoeg ruimte voor briefgeld. Naast dat onze grote portemonnees bijzonder praktisch zijn ingedeeld, zijn ze ook heel fijn om te dragen. Topmerken als Secrid, Burkely en Mywalit bieden dankzij de nieuwste technieken grote portemonnees die mooi van kleur blijven en lang meegaan.  

De verschillende materialen van een grote portemonnee    

In ons assortiment vind je grote portemonnees van de beste materialen, zoals nylon en polyester. Het meest gebruikte materiaal voor een grote portemonnee is leer. In ons assortiment vind je grote portemonnees in verschillende leersoorten. Kunstleer is bijvoorbeeld geen natuurproduct en bestaat uit kunststof die aangebracht wordt op het textiel, wat lijkt op leer. Deze stof is makkelijk te onderhouden, en is vergeleken met andere leersoorten relatief goedkoop. Splitleer is daarentegen een goedkopere leersoort die ontstaat wanneer de huid in meerdere lagen wordt opgedeeld. Splitleer is 100% natuurlijk leer. Dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige bewerkingen. Rundleer is een van de populairste leersoorten. Naast deze voorbeelden biedt Travelbags nog veel meer leersoorten.

Koop jouw grote portemonnee nu bij Travelbags! 

Travelbags heeft een breed assortiment, vol met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over de grote portemonnee? Dan kun je deze aan ons retourneren. Heb je een vraag over een specifieke grote portemonnee, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van een geschikte portemonne. Ook kun je een kijkje nemen bij één van onze fysieke winkels.  Hier kun je de grote portemonnee eerst uitproberen, voordat je een keuze maakt.