Secrid

Secrid is een Nederlands design en het resultaat van vakmanschap en verfijnd handwerk op het hoogste niveau. Bewaar en bescherm jouw passen in de Secrid wallet. Verkrijgbaar in meerdere designs en formaten.

1 - 36 van 204 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Personaliseren
Personaliseren

Secrid pashouders

Het Nederlandse merk Secrid heeft de oude portemonnee een nieuw leven ingeblazen door een innovatieve kaarthouder te ontwikkelen. Compact, klein van formaat en verrassend groot in opbergcapaciteit. Het meenemen van je favoriete pasjes, brief- en muntgeld is met een Secrid pashouder geen probleem! De Secrid pashouders bestaan uit verschillende modellen, namelijk:

Secrid personaliseren

Wil jij van jouw Secrid pasjeshouder écht iets unieks maken? Personaliseer dan je Secrid pashouder met initialen, een naam of een korte boodschap. Wij kunnen speciaal voor jou op de cardprotector, die in alle Secrid pashouders zijn terug te vinden, jouw korte boodschap graveren. De cardprotectors hebben een hoge kwaliteit, waardoor wij met een laser gedetailleerde gravures kunnen maken. Ga naar je favoriete Secrid pashouder online, kies de optie 'personaliseer' en voeg je eigen korte boodschap toe! Wij zorgen ervoor dat je binnen drie werkdagen jouw gepersonaliseerde Secrid thuis ontvangt. Customize jouw eigen Secrid pasjeshouder en geef jezelf of een ander een uniek en persoonlijk cadeau! Niets is leuker dan een gepersonaliseerde Secrid. 

Secrid, de ultieme veilige kaarthouders

Omdat er tegenwoordig meer betaalt wordt met creditcard en/of pinpas is een Secrid kaarthouder de ideale vervanger voor de traditionele portemonnee. De kaarthouders zijn klein en bieden voldoende ruimte voor het meenemen van alle favoriete pasjes. Zelfs een aantal modellen uit de Secrid collectie bieden ruimte voor het meenemen van brief- en muntgeld. Doordat er voldoende ruimte tussen de pasjes zit, voorkomt het slijtage van de pasjes en gaan ze langer mee. Een Secrid kaarthouder is verkrijgbaar in verschillende varianten waaronder de  Miniwallet, Slimwallet, cardprotector en de Twinwallet de favorieten zijn. Het allergrootste voordeel van de Secrid kaarthouders is de aluminium behuizing. Deze houdt namelijk radiosignalen tegen en het voorkomt het ongewenst uitlezen van de RFID-kaarten. Dus als je opzoek bent naar een RFID wallet, zit je bij Secrid goed. 

Het merk Secrid is relatief een jong merk, van Nederlandse bodem. De drijvende krachten achter het merk zijn Rene van Geer en Marianne van Sasse van Ysselt. Het duo werkt al sinds jaren aan dit succesvolle merk, wat inmiddels wereldwijd verkrijgbaar is. Het merk heeft in 2010 zelfs de Red Dot Design Award gewonnen met de Secrid Cardprotector. De duurzame, stijlvolle en maatschappelijk verantwoorde producten zijn ideaal voor zowel mannen als vrouwen.

Bestel Secrids op Travelbags

Op Travelbags is een uitgebreide collectie van Secrid Wallets en kaarthouders verkrijgbaar, helemaal gericht op 'moderne geld', privacy en veiligheid. Het gaat daarom ook absoluut niet ten koste van het mooie, prettige en praktische design want daar zijn de Secrid kaarthouders aan te herkennen. De slanke aluminium behuizing van de pasjeshouders, in combinatie met het leer beschermen de kaarten tegen beschadiging en ongewenste uitlezing. Dankzij de RFID-tag kan er in- en uitgecheckt worden met bijvoorbeeld de OV-chipkaart. De pashouders en portemonnees van Secrid zijn er speciaal voor iedereen die waarde hecht aan gemak, veiligheid en design. In het assortiment van Travelbags kun je naast Secrid nog veel meer portemonnees vinden