Secrid pasjeshouders

Secrid is een Nederlands merk voor pasjeshouders, miniwallets en slimwallets. De Secrid pasjeshouders worden gemaakt in Nederland en uitsluitend met de beste materialen, enkel uit Europa. De artikelen van Secrid zijn zo ontworpen dat ze in je broekzak passen, wel net zo handig! De pasjeshouders van Secrid zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en modellen.  

1 - 36 van 218 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Personaliseren
Personaliseren

Het verhaal van de Secrid pasjeshouders 

Secrid werkt met een gepatenteerd mechanisme. Door een klein veertje komen de pasjes omhoog vanuit de pasjeshouders. Het is allemaal zo gemaakt dat de slijtbare onderdelen gemakkelijk te vervangen zijn waardoor het product erg duurzaam is. Alle artikelen die nodig zijn om de producten in elkaar te zetten worden zo dicht mogelijk bij huis gezocht. Daarom zijn de meeste leveranciers ook in Nederland gevestigd. Om de beste kwaliteit de kunnen behalen worden een aantal artikelen uit België, Duitsland en Italië gehaald. 

Verschillende modellen bij Secrid 

De producten van Secrid zijn onder te verdelen in de miniwallet, slimwallet, cardprotector en twinwallet. De miniwallet heeft de mogelijkheid tot het opbergen van 6 pasjes en ook nog contant geld. De miniwallet is te herkennen aan het design met een drukknoopje. De twinwallet is hier eigenlijk de grote broer van de miniwallet. Deze heeft namelijk plaats voor 12 pasjes en wat contant geld. De slimwallet heeft opbergruimte voor 6 pasjes en wat kleingeld maar beschikt niet over een drukknoopje. De cardprotector heeft enkel ruimte voor 6 pasjes. Wel kan er worden gekozen om hierbij een moneyband of cardslide bij te voegen om wel de mogelijkheid te hebben om contant geld kwijt te kunnen.  

Je pasjes veilig met een Secrid pasjeshouder 

Je pasjes zijn in een pasjeshouder van Secrid veilig op meerdere vlakken. De artikelen van Secrid beschermen de passen tegen buigen en broos worden. De kans dat dit gebeurt in een traditionele portemonnee is aannemelijk maar in de aluminium behuizing van de Secrid wallets neemt dit flink af.  

De nieuwe generatie bankpassen, maar ook creditcards en ID-kaarten, beschikken allemaal over een chip om draadloze communicatie mogelijk te maken. Soms is dit handig maar het brengt ook zeker risico’s met zich mee. Ze kunnen namelijk binnen een meter geactiveerd, gelezen en zelfs gekloond worden. En dit allemaal zonder dat je het door hebt! De Secrid pasjeshouders zorgen ervoor dat dit niet meer mogelijk is. En zelfs tijdens het gebruik wordt de kans voor digitale zakkenrollers beperkt wanneer je de pasjes niet volledig uit de behuizing haalt.