Secrid sale

Op zoek naar een Secrid wallet in de sale? Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle updates en nieuwe collecties, maar niet onbelangrijk; je kunt gebruik maken van een korting van 5%!

Korting op jouw Secrid

Op zoek naar een Secrid wallet met korting? Bij het inschrijven voor de Travelbags nieuwsbrief krijg je 5% korting op je aankoop. Je kunt natuurlijk verder zoeken naar een Secrid portemonnee in de sale, maar door de prijsstrategie van Secrid, zul je niet snel een Secrid in de sale of met korting tegenkomen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek de voordelen

Wanneer je je inschrijft voor de Travelbags nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle updates en nieuwe collecties. Maar het leukste is natuurlijk de korting die je bij inschrijving ontvangt. Onderaan onze pagina kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Via de mail ontvang je een unieke code waarmee je 5% korting krijgt op de gehele collectie. Met deze kortingscode kan je jouw nieuwe Secrid voor een sale prijs aanschaffen.

Cardprotectors van Secrid

Secrid is hét merk als je denkt aan cardprotectors. De leren cardprotectors worden gemaakt in Nederland van het beste Europese leer. De items van Secrid zijn ethisch verantwoord geproduceerd en gaan lang mee. Met het grote aanbod cardprotectors is er altijd een die bij jou past.