Secrid Moneyband

Met een Secrid Moneyband kun je naast je pasjes ook briefgeld en bonnetjes toevoegen aan de Secrid Cardprotector. Niet alleen is deze Moneyband functioneel, ook kun je door de vrolijke kleuren je Cardprotector stijlen. Voor welke kleur ga jij?

1 - 5 van 5 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Secrid

Secrid is een Nederlands merk dat is opgericht in 2009. Ondanks het relatief korte bestaan, is Secrid een groot succes. Het begon met een aluminium Cardprotector waarmee jij je pasjes veilig en makkelijk met je mee kan nemen. Door het unieke mechanisme kun je de pasjes met één simpele beweging uit de pasjeshouder halen, en heb je al je pasjes snel bij de hand. Na dit succes zijn er verschillende succesvolle portemonnee op de markt gebracht zoals de Miniwallet, Twinwallet en de Slimwallet.

Moneyband: Nog meer ruimte

Extra plek nodig in je Cardprotector? Dan is de Secrid Moneyband wat jij zoekt. Dit elastiekje kun je om je Cardprotector doen waardoor je meer ruimte hebt voor je briefgeld of bonnetjes. Dit kun je achter het elastiek schuiven waardoor het briefgeld of bonnetjes vast blijven zitten. Naar dat een Moneyband praktisch is, kan het je Cardprotector ook helemaal afmaken. Door de verschillende kleuren heb je veel keuze.

Secrid Moneyband bij Travelbags

Heb je een keuze kunnen manier welke kleur het beste past? Bestel deze dan eenvoudig bij Travelbags. Toch nog een specifieke vraag? Onze klantenservice helpt je graag deze vraag te beantwoorden.