Underseaters

Een underseater koffer of trolley is een kleiner model handbagage koffer. De underseaters passen onder de stoel en mag daarom vaak mee als handbagage aan boord van een vliegtuig. Toch liever een reistas in plaats van een trolley? Bij Travelbags is het ook mogelijk om te kiezen voor een cabinbag. Deze tassen kunnen ook onder de vliegtuigstoel worden geplaatst. 

1 - 36 van 36 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Met een underseater zit je altijd goed

Je hebt het vast al eens meegemaakt. Je wilt inchecken met handbagage zodat je het vliegveld snel kunt verlaten om sneller op je eindbestemming te zijn en dan wordt je gemeld dat de handbagage (gratis) als ruimbagage ingecheckt wordt omdat het vliegtuig vol zit. Dit kan soms erg vervelend zijn, zeker als er ook nog eens waardevolle spullen zoals een laptop in je handbagage zit. Met een underseater koffer los je dit probleem op. Deze kleine variant van de handbagage koffer past namelijk onder een vliegtuigstoel. Wat is het formaat van een underseater? Een underseater koffer onder de stoel in het vliegtuig heeft gemiddeld een afmeting van 40 cm x 20 cm x 25 cm. Dit kan overigens afwijken van verschillende vliegtuigmaatschappijen. Controleer dit altijd vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het boarden. 

Underseater; its in the name

De naam zegt het al, een underseater trolley plaats je onder je stoel. Ideaal want zo kun je ook tijdens je reis snel iets uit je koffer halen en hoef je anderen niet te storen door in het gangpad je koffer uit het rek te halen en zo onnodig lang het gangpad bezet te houden. De collectie underseaters wordt door ons steeds verder uitgebreid omdat de vraag naar deze kleine koffertjes toeneemt. Daarnaast zijn er underseaters die voorzien zijn van een USB, waardoor je (mits je een powerbank hebt) je telefoon, ipad of laptop tijdens het reizen op kunt laden. Onderaan deze pagina staan links naar pagina’s van alle bekende vliegmaatschappijen.