Reisstekkers

Ga je op vakantie naar een land waar er andere aansluitingen zijn op het stopcontact? Ga goed voorbereid op reis en koop een wereldstekker! Het is een onmisbaar accessoire voor diverse vakantiebestemmingen. Bekijk het aanbod adapters en wereldstekkers op Travelbags.nl.

Filteren
Materiaal
Prijs
1059

1 - 5 van 5 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Op reis met een wereldstekker

Een reis op de planning staan? Natuurlijk wil je op de bestemming elektrische apparaten als een smartphone en laptop gebruiken. Niet in alle landen zijn deze elektrische apparaten te gebruiken zonder reisstekker. Check dus voor de reis of er een speciale stekker nodig is om de elektrische apparaten te kunnen gebruiken.

Wereldstekkers/reisstekkers: op elke bestemming elektrische apparaten gebruiken

Door middel van een reisstekker kunnen apparaten op jouw vakantieadres toch gebruikt worden en opgeladen worden. Controleer welke stekkers en stopcontacten er in het land van bestemming gebruikt worden. Zijn deze anders dan in Nederland, zorgt er dan voor dat je een reisstekker meeneemt. Maar hoe werkt zo'n stekker? De apparaat-stekker moet in de reisstekker worden gestoken en de reisstekker kan dan in het stopcontact. Een fluitje van een cent dus! Bij het kopen van een reisstekker, adapter of wereldstekker is het aan te raden om te kijken voor welke landen de stekker geschikt is, zodat je niet voor onverwachte problemen komt te staan als het gaat om het gebruik van elektrische apparaten. Neem naast een wereldstekker ook andere handige reisaccessoires mee om je reis compleet te maken. Denk aan handige accessoires zoals slaapmaskers en nekkussens voor tijdens je reis. Of praktische accessoires zoals koffersloten, kofferhoezen of handige inpaksystemen. 

Op Travelbags.nl koop je wereldstekkers online

In de Travelbags webshop zijn verschillende adapters, reisstekkers en wereldstekkers te vinden. De reisstekkers van Samsonite, Tumi en Delsey zorgen ervoor dat je comfortabel kunt reizen! Heb jij vragen over het gebruik van een wereldstekker? Neem dan gerust contact met onze klantenservice!