Reistrolleys

Of je nou op zoek bent naar een reistrolley die je kan gebruiken als handbagage trolley, of toch naar een grote trolley die je kan gebruiken als ruimbagage, je bent bij ons aan het juiste adres voor alle formaten reistrolleys van veel verschillende topmerken zoals Samsonite, Delsey en CarryOn.

1 - 36 van 1.573 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Ga jij op vakantie? Vergeet je reistrolley niet! 

Voor iedereen die binnenkort op vakantie gaat, is een goede reistrolley een must-have. De reistrolley beschermt jouw bagage tijdens de gehele reis, en is makkelijk te vervoeren. In ons assortiment vind je reistrolleys in alle formatie en van uiteenlopende aanbieders. Topmerken als CarryOn, Samsonite, Travelite, Eastpak en American Tourister bieden met de nieuwste technieken een optimaal gebruiksgemak, zodat jij zonder problemen op reis kunt. 

Reistrolleys in verschillende formaten 

Voor elke reis is er een ander formaat reistrolley. Ons assortiment maakt onderscheid tussen handbagage, kleine, middelgrote en grote reistrolleys. Handbagage reistrolleys bieden ruimte voor hoognodige bagage. Ze zijn daarom makkelijk te gebruiken tijdens een weekendje weg of een korte zakenreis. Kleine reistrolleys bieden iets meer ruimte, en kunnen daarom gebruikt worden voor reizen die maximaal één week duren. Middelgrote reistrolleys zijn redelijk ruim, maar toch licht van gewicht. Ze zijn daarom perfect voor tijdens de zomervakantie. Grote reistrolleys bieden plek voor een hele garderobe, en worden doorgaans gebruikt voor reizen die langer duren dan drie weken. Ook zijn grote reistrolleys geschikt om met meerdere personen te gebruiken. Ontdekt welke reistrolley het beste bij jouw reis past op onze uitgebreide kofferadviespagina.  

Harde en zachte reistrolleys 

In ons assortiment vind je zowel harde, als zachte reistrolleys. Harde reistrolleys zijn stevig en nagenoeg onbreekbaar. Ze beschermen je bagage tegen harde stoten en zijn daarom ideaal voor een vliegvakantie. Tijdens een douanecontrole krijgt jouw bagage het namelijk zwaar te verduren. Polycarbonaat is een veel gebruikte stof voor de harde reistrolley. Deze stof is namelijk 250 keer sterker dan glas. Zachte reistrolleys zijn flexibel, en kunnen zich daardoor makkelijk in verschillende situaties aanpassen. Deze reistrolleys worden doorgaans gebruikt voor auto- of busritten, omdat trolleys hier meestal goed in een volle achterbak moeten kunnen passen. Polyester wordt veel gebruik voor de zachte reistrolley, omdat deze stof makkelijk uittrekbaar is en toch goed in vorm blijft. Lees op onze adviespagina meer over de verschillen tussen harde en zachte trolleys.