ABS Koffers

Een koffer van gemaakt van ABS is perfect voor de reiziger die opzoek is naar een hardschalen koffer voor een scherpe prijs. ABS is het meest krasbestendige materiaal onder de koffer materialen. Daarnaast is het materiaal ook flexibel en buigzaam wat handig is tijdens het inpakken. Ontdek hier ABS-koffer collectie bij Travelbags.

1 - 36 van 237 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Waarom ABS als materiaal?

ABS is een geschikt materiaal voor reizigers die hun koffer niet frequent gebruiken. Het staat bekend om zijn indrukwekkende krasbestendigheid, buigzaamheid en flexibiliteit, en dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Hoewel ABS iets minder sterk is dan materialen zoals polycarbonaat of curv, biedt het nog steeds voldoende stevigheid om vele mooie reizen te maken.

Het grootste voordeel van ABS is dat het flexibel en buigzaam is, waardoor het inpakken van de koffer een stukje makkelijker gaat. De koffer past zich enigszins aan de vorm van de inhoud aan, waardoor je makkelijker kunt inpakken. Een ander kenmerk van ABS is om weer terug te gaan naar de oorspronkelijke vorm na een deuk. In vergelijking met materialen zoals polycarbonaat of curv, veert ABS sneller terug naar zijn originele staat, waardoor eventuele deuken minder zichtbaar en storend zijn. Hoewel ABS-koffers minder robuust zijn dan polycarbonaat of curv, krijg je voor een scherpe prijs toch een koffer waarmee je lekker op vakantie kunt.

Kortom, als je op zoek bent naar een nieuwe koffer die zowel stevig als betaalbaar is en gemak biedt bij het inpakken, dan zijn ABS-koffers een uitstekende keuze. Ze combineren krasbestendigheid, flexibiliteit en buigzaamheid met een aantrekkelijke prijs, waardoor je op reis kunt gaan, wetende dat je bagage goed beschermd is.