Paraplu's

Een paraplu is een onmisbaar accessoire in het wisselvallige, Nederlandse klimaat. Vind een stevig exemplaar bij Travelbags.nl.

1 - 36 van 82 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Paraplu's Kopen?

Het klimaat in Nederland vraagt om een goede paraplu die altijd binnen handbereik is. Er kan namelijk spontaan een regenbui vallen en dus is het prettig om hier op voorbereid te zijn. Met een goede paraplu is natregenen onderweg of tijdens het uitlaten van de hond er niet meer bij.

Stormparaplu kopen?

Niets is vervelender dan doorweekt op het werk, school of bij vrienden te verschijnen. Diverse paraplu-fabrikanten weten dit maar al te goed en spelen hier perfect op in. Een vrolijke paraplu maakt een regenachtige dag al een stuk minder grauw. Kleurrijke paraplu's zijn te vinden bij de merken Samsonite en Knirps. Het laatstgenoemde merk heeft een stevige stormparaplu ontwikkeld die door weer en wind zorgt dat de gebruiker droog blijft. Waar een normale paraplu een stevige wind niet overleeft, kunnen de Senz stormparaplu's windsnelheden tot wel 100 kilometer per uur trotseren. Op de fiets naar het werk of naar vrienden? Geen enkel probleem met een stormparaplu. Deze paraplu's sluiten dus naadloos aan op het klimaat. Wie veel onderweg is kan kiezen voor een opvouwbare, compacte paraplu die met gemak in een tas past. Zo is deze altijd bij de hand. Een grotere paraplu is ideaal voor wie de hond uitlaat of in een regenbui gaat shoppen in de stad. Leg de paraplu bijvoorbeeld in de kofferbak van de auto om deze altijd binnen handbereik te hebben. Door de enorme veelzijdigheid in het assortiment van Travelbags.nl is er ongetwijfeld een geschikt exemplaar te vinden voor iedere reiziger.

Shop de perfecte paraplu online

Een ideale paraplu is uiteraard te vinden bij Travelbags.nl. Kies voor een vrolijke print of kleur van de Knirps paraplu of ga voor een stevige paraplu van Doppler of een stormparaplu van Senz. Ook kan er gekozen worden voor een paraplu die automatisch of handmatig geopend en gesloten wordt. Kies een paraplu naar wens en shop deze online bij Travelbags.nl. Laat de regen maar komen!