Senz

Op zoek naar een nieuwe paraplu? Wat dacht je van een stormparaplu? De Senz paraplu’s zijn van goede kwaliteit en kunnen zelfs tegen een (wind)stootje! Of ontdek de gepatenteerde koffers van Senz. Deze unieke koffers zijn opvouwbaar, waardoor je ze eenvoudig kunt opbergen. Bovendien hebben ze zelfs een speciaal vak voor je Senz paraplu. Bekijk het aanbod op Travelbags!

1 - 36 van 57 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

+ Gratis Packing Cubes
+ Gratis Packing Cubes
+ Gratis Packing Cubes
+ Gratis Packing Cubes

Het merk Senz

Senz is in 2006 ontwikkeld door drie TU Delft studenten. Zij waren helemaal klaar met de omklappende paraplu’s die te snel bij het afval terecht komen. Duurzaamheid was dan ook van de belangrijkste punten om een sterke paraplu te ontwikkelen. Een paraplu die niet alleen jaren, maar misschien wel een heel leven mee gaat. De missie was dan ook om de best werkende paraplu ter wereld te maken.

De stormparaplu van Senz

De stormparaplu is het succes van Senz. Mensen overal op de wereld kiezen voor een stormparaplu van Senz. Deze paraplu kan wel windsnelheden van 100 km/u weerstaan. Hoe hard het ook regent of stormt, de Senz paraplu zweeft op de storm dankzij de gepatenteerde constructie. De vormgeving van het geraamte zorgt ervoor dat de wind geen grip krijgt op de paraplu. De stormparaplu gaat dankzij de vorm niet uit model wanneer de wind eronder komt. Sinds de eerste ‘Original’ paraplu zijn er ook verschillende varianten toegevoegd die allemaal bestendig zijn tegen een (wind)stootje. Naast de Original stormparaplu zijn er ook meerdere modellen toegevoegd aan de collectie. Eén van de populairste series, is de Automatic Deluxe serie. Ook zijn er varianten die één of twee maten groter zijn, zoals de Large Stick en de XXL Stick. Maar is er ook een opvouwbare variant gecreëerd. Er is genoeg keuze in modellen en kleuren om de stormparaplu te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Koffers van Senz

Naast de bekende Senz stormparaplu’s vind je bij Travelbags nu ook de innovatieve koffers van Senz. Wat deze koffers uniek maakt, is hun opvouwbaarheid. Met slechts een breedte van 12,5 cm zijn ze gemakkelijk op te bergen wanneer je ze niet gebruikt. Het middenstuk van de koffer is waterdicht en heeft zelfs een speciale opbergplek voor een paraplu, zodat jij ook droog blijft. De koffer collectie bevat diverse formaten, zodat er voor elke reis een passende Senz koffer is. Ontdek de Senz koffer collectie online bij Travelbags.

Travelbags & Senz

Travelbags is officieel dealer van Senz. Zo kun je bij ons terecht voor de unieke Senz storm paraplu’s en de opvouwbare koffers. Ook kun je bij ons terecht voor vragen, advies en de volledige fabrieksgarantie.