Senz

Op zoek naar een nieuwe paraplu? Wat dacht je van een stormparaplu? De Senz paraplu’s zijn van goede kwaliteit en kunnen zelfs tegen een (wind)stootje! Bekijk het aanbod op Travelbags!

1 - 36 van 46 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

Het merk Senz

Senz is in 2006 ontwikkeld door drie TU Delft studenten. Zij waren helemaal klaar met de omklappende paraplu’s die te snel bij het afval terecht komen. Duurzaamheid was dan ook van de belangrijkste punten om een sterke paraplu te ontwikkelen. Een paraplu die niet alleen jaren, maar misschien wel een heel leven mee gaat. De missie was dan ook om de best werkende paraplu ter wereld te maken.

De stormparaplu van Senz

De stormparaplu is het succes van Senz. Mensen overal op de wereld kiezen voor een stormparaplu van Senz. Deze paraplu kan wel windsnelheden van 100 km/u weerstaan. Hoe hard het ook regent of stormt, de Senz paraplu zweeft op de storm dankzij de gepatenteerde constructie. De vormgeving van het geraamte zorgt ervoor dat de wind geen grip krijgt op de paraplu. De stormparaplu gaat dankzij de vorm niet uit model wanneer de wind eronder komt. Sinds de eerste ‘Original’ paraplu zijn er ook verschillende varianten toegevoegd die allemaal bestendig zijn tegen een (wind)stootje.

Collectie van Senz

Naast de Original stormparaplu zijn er ook meerdere modellen toegevoegd aan de collectie. Eén van de populairste series, is de Automatic Deluxe serie. Ook zijn er varianten die één of twee maten groter zijn, zoals de Large Stick en de XXL Stick. Maar is er ook een opvouwbare variant gecreëerd. Er is genoeg keuze in modellen en kleuren om de stormparaplu te vinden die aan jouw wensen voldoet.

Travelbags & Senz

Travelbags is officieel dealer van Senz paraplu’s en biedt een groot assortiment stormparaplu’s aan. Daarom krijg je twee jaar fabrieksgarantie bij jouw aankoop van een Senz paraplu.