Samsonite Respark

Op zoek naar een zachte koffers of tas die niet alleen comfortabel, veilig, praktisch maar ook enorm duurzaam is? Dan is deze Samsonite Respark collectie de serie de jij zoekt. Zowel de binnen- als buitenkant is gemaakt van gerecyclede materialen. Ontdek hier de collectie!

1 - 36 van 38 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Samsonite

Sinds de oprichting van het merk Samsonite in 1910, heeft het bedrijf één duidelijk doel voor ogen: sterke en duurzame producten maken die voldoen aan de behoeften van reizigers en pendelaars. Met dit doel is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in de bagagebranche. Producten van Samsonite staan ook bekend op het mooie design, de uitstekende kwaliteit en het oog voor duurzaamheid. De productie van Samsonite vindt plaats in Europa om zo de CO2 voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Respark: Gemaakt van gerecyclede materialen

Alle Respark koffers en tassen zijn ontwerpen voor extra veiligheid en duurzaamheid met praktische inpakmogelijkheden. Met een Respark koffer of tas krijg je ongetwijfeld een zorgeloze reiservaring in stijl en met enorme comfort. Je vindt in deze collectie alle bagage die je nodig hebt voor elke reis. Alle items zijn gemaakt van gerecyclede materialen. De Respark serie is de eerste zachte bagagecollectie van Samsonite waarbij zowel de binnen- als buitenkant is gemaakt van gerecyclede materialen. Deze techniek is onderdeel van Recyclex Material Technology Initiative van Samsonite, en sluit aan bij ‘Our Responsible Journey’ duurzaamheidsstrategie.

Samsonite Respark bij Travelbags

Heb jij jouw nieuwe koffer, tas of reistas gevonden in de Respark collectie van Samsonite? Bestel deze dan eenvoudig bij Travelbags. Als officieel dealer van Samsonite kun je bij ons terecht voor al je vragen of advies, onze klantenservice helpt je graag!