Samsonite Nuon

De koffers in deze Nuon serie van Samsonite zijn gemaakt voor reizen met ultiem comfort. Naast het mooie design beschikken de koffers over handige features die het reizen nog prettiger maken. Ontdek hier de collectie bij Travelbags.

1 - 16 van 16 artikelen

Aanbevolen

Samsonite

Samsonite is een bekend merk dat wereldwijd wordt erkend voor zijn hoogwaardige bagageproducten. Het merk staat al meer dan honderd jaar synoniem voor duurzaamheid, stijl en innovatie. Samsonite biedt een breed scala aan koffers, reistassen en accessoires die voldoen aan de behoeften van zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. De producten van Samsonite worden gekenmerkt door hun uitstekende kwaliteit, slimme functionaliteit en moderne ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een stevige harde koffer of een lichtgewicht reistas, Samsonite biedt de perfecte oplossing voor elke reisbehoefte. Reis met vertrouwen met Samsonite aan je zijde.

Nuon: Ultiem comfort

De Nuon koffer van Samsonite hebben niet alleen een modern box-vormig design, de koffers beschikken ook over vele features. De Nuon koffers zijn extra veilig doordat er naast het TSA-slot ook beschikt over een anti-diefstal rits. De koffers zijn praktisch in te pakken door het tussenschot en de verstelbare inpakriemen. De dubbele suspensie wielen zorgen voor optimaal rijcomfort maar zorgen ook voor minder geluid en trillingen. Doordat de Nuon koffers uitbreidbaar zijn kun je op de terugreis meer spullen met je meenemen. Samsonite Nuon koffers zijn beschikbaar in verschillende kleuren en formaten. Kortom, de perfecte metgezel voor je reis!

Samsonite Nuon bij Travelbags

Jouw nieuwe Samsonite Nuon koffer bestel je natuurlijk bij Travelbags. Als officieel dealer van Samsonite kun je bij ons terecht voor de advies, vragen en de volledige garantie. Naast deze Nuon serie heeft Travelbags nog veel meer Samsonite koffers in het assortiment.