Samsonite schoudertassen

Een Samsonite schoudertas is perfect om te gebruiken voor werk of school. Samsonite schoudertassen beschikken naast een laptopvak over meerdere vakken waardoor je alles overzichtelijk kunt inpakken. Daarnaast zijn de Samsonite schoudertassen gemaakt van topkwaliteit waardoor deze jaren mee zullen gaan.

1 - 17 van 17 artikelen

Aanbevolen

De perfecte tas voor school of werk

Samsonite biedt naast de bekende koffers ook schoudertassen aan. Een schoudertas van Samsonite, ook wel Samsonite messenger genoemd, zijn geschikt om te gebruiken voor werk of school. Een Samsonite schoudertas biedt genoeg ruimte om al je spullen in mee te nemen. Zo zijn er verschillende vakken zodat je overzichtelijk een schoudertas kunt inpakken. Daarnaast zit er ook een laptopvak in waardoor je een laptop goed beschermt kunt meenemen. Naast de praktische indeling ziet een Samsonite schoudertas er mooi uit door een robuuste en zakelijke stijl.

 

Samsonite schoudertassen bij Travelbags

Voor een Samsonite schoudertas ben je bij Travelbags aan het juiste adres. Niet alleen verkoopt Travelbags het grote aanbod van Samsonite ook kun je bij Travelbags terecht voor al je vragen over een Samsonite schoudertas. Als officieel dealer van Samsonite kun je bij Travelbags ook terecht voor garantie. Geen geschikte schoudertas gevonden? Wij hebben ook een groot aanbod in Samsonite rugzakken die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld school en werk.