Samsonite lichtgewicht koffers

Je gaat op vakantie maar je wilt een kwalitatief goede koffer die ook nog eens licht van gewicht is? Dan zit je hier helemaal goed voor een Samsonite lichtgewicht koffer. Doordat je een lichtere koffer hebt zul je meer spullen mee kunnen nemen en is het gemakkelijker om mee te nemen. Kortom win-win!

1 - 36 van 183 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Voordelen van een lichtgewicht Samsonite koffer

Een lichtgewicht koffer is een echte must voor iemand die vaak op vakantie gaat en ervan houdt om veel spullen mee te kunnen nemen. Luchtvaartmaatschappijen worden namelijk steeds strenger met het aantal kilo’s dat je mee mag nemen op reis. Met een lichtgewicht koffer zorg je ervoor dat je een paar extra dingen mee kunt nemen omdat dit gewicht niet in je koffer zelf zit. Een aantal van de lichtgewicht modellen van Samsonite zijn ook te koop in sets. Mocht je hier interesse in hebben neem dan eens een kijkje bij de Samsonite koffersets.

Een harde of een zachte Samsonite lichtgewicht koffer?

Zowel zachte koffers als harde koffers kunnen lichtgewicht koffers zijn. Het materiaal dat gebruikt wordt voor harde koffers heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Samsonite gebruikt voor de lichtgewicht koffers veel polycarbonaat en Curv. Dit zijn extreem sterke en krasbestendige materialen, die ook nog eens licht van gewicht zijn.  De zachte koffers (softcase) zijn door het gebruikte materiaal (zoals polyester, nylon en gerecyclede materialen) van zichzelf vaak al wat lichter.