Samsonite XBR 2.0

De XBR 2.0 collectie van Samsonite biedt lichtheid, functionaliteit en professionaliteit in een tijdloos design.

1 - 11 van 11 artikelen

Aanbevolen

Samsonite XBR 2.0 kopen?

Samsonite is al meer dan een eeuw actief in de bagagebranche. Het merk werd in 1910 opgericht door Jesse Shwayder en is sindsdien constant op zoek naar de beste kwaliteit. Hierbij wordt slim ingespeeld op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en trends. Ook staan de constant wisselende behoeften van diverse doelgroepen centraal. Zo weet Samsonite ieder seizoen te verrassen met vernieuwende en verbeterde ontwerpen in het reis-, vrijetijds- en zakelijke segment. Voor de zakelijke gebruiker heeft Samsonite al enkele jaren de XBR 2.0 serie in het assortiment. Deze prachtige serie biedt de optimale balans tussen professioneel design, lichtheid en functionaliteit.

XBR 2.0 van Samsonite

De XBR 2.0 collectie van Samsonite biedt alles wat de zakenman van nu nodig heeft. Voor de dagelijkse werkzaamheden op kantoor heeft deze collectie handige schoudertassen, aktetassen en rugzakken. Deze bieden optimale bescherming en ruimte aan een laptop en papieren. Een zakelijke lunch op de planning? Neem dan een tablet eenvoudig mee in een speciale XBR 2.0 tablet tas. Zowel deze als de andere tassen hebben comfortabele handvatten en ergonomische schouderriemen. Voor de zakelijke reiziger of degene die veel items mee neemt naar kantoor heeft deze serie ook een handige rolling tote of office trolley. Deze items zijn erg handig om mee te nemen op zakenreis en bieden ruimte aan zakelijke benodigdheden en kleding voor een korte trip. Voor alle XBR 2.0 items geldt dat ze een Smart Fit-laptopcompartiment hebben en extra, schokabsorberende bescherming bieden aan laptops. Ideaal voor de zakelijke gebruiker, dat is de XBR 2.0 collectie van Samsonite.

Shop XBR 2.0 tassen, trolleys en koffers online

De XBR 2.0 tassen, trolleys en koffers van Samsonite zijn uiteraard verkrijgbaar bij Travelbags.nl. Bestel ieder item eenvoudig en snel online en profiteer van de snelle service en gratis verzending van Travelbags.