Samsonite handbagage koffers

Wil je een koffer meenemen in het vliegtuig? Een Samsonite handbagagekoffer voldoet aan het maximale formaat dat je mee mag nemen het vliegtuig hier. Zo hoef je niet je koffer te zoeken op de bagageband maar heb je de hele reis je koffer bij de hand. Met een Samsonite handbagagekoffer ben je ook nog eens verzekerd van topkwaliteit!

1 - 36 van 148 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Kies het juiste formaat handbagagekoffer

Door de International Air Transport Association is er een maximaal formaat vastgesteld over de grote van een handbagagekoffer. Het maximale formaat is 56 x 45 x 25 centimeter. Dit is inclusief alle uitstekende delen. Een handbagagekoffer mag je meenemen het vliegtuig in. Zo heb je de koffer altijd bij de hand en hoef je deze ook niet voor de vlucht in te checken en na de vlucht te zoeken op de bagageband. Samsonite heeft een grote collectie handbagagekoffers die voldoen aan dit formaat. Om er zeker van te zijn wat het maximale formaat handbagage voor jouw vlucht is kun je de site van de luchtvaartmaatschappij bekijken. Zo ben je zeker van het formaat en kun je een Samsonite handbagagekoffer bestellen die bij jou past.

Een harde of zachte Samsonite handbagagekoffer?

Een Samsonite handbagagekoffer bestaat uit een harde of een zacht buitenkant. Een harde buitenkant heeft als voordeel dat het de inhoud van de koffer goed beschermt. Daarnaast is de koffer ook beter beschermt tegen vocht. Met een zachte Samsonite koffer heb je als voordeel dat deze flexibeler is. Hiermee past de koffer makkelijk in het bagagerek van een vliegtuig. Wat voor beide koffers geldt is dat een handbagagekoffer van Samsonite gemaakt is van topkwaliteit. Samsonite is niet voor niets de marktleider is in de bagagesector.

Bestel Samsonite bij Travelbags: Officieel Dealer

Travelbags is officieel dealer van Samsonite. Dit betekend de nieuwste collectie en de beste service. Daarom bestel je een Samsonite handbagagekoffer bij Travelbags. Mocht je vragen hebben kun je deze altijd stellen aan onze klantenservice.