Zakelijke schrijfmappen

Heb je een zakelijke meeting of een belangrijk klantbezoek? Een leren schrijfmap geeft een professionele uitstraling en je kunt er gemakkelijk je notitieblok of tablet in bewaren.

1 - 19 van 19 artikelen

Aanbevolen

Goedkope schrijfmap kopen

De schrijfmappen zijn zo ontworpen, dat je deze perfect kunt opbergen in bijvoorbeeld een aktetas of laptoptas. De schrijfmappen zijn daarnaast gemaakt van de beste materialen als leer, PU en polyester. In onze online shop zie je in één oogopslag welke modellen er momenteel op voorraad zijn. 

Schrijfmap online bestellen?

Er zijn verschillende soorten schrijfmappen, die allen een ander gebruiksdoel kunnen hebben. Zo bieden wij schrijfmappen aan die uitermate geschikt zijn voor het maken van notities. Deze schrijfmappen hebben een groot opbergvak in A4-formaat aan, waarin je jouw schrijfblok en andere papieren kunt voegen. Deze schrijfmappen zijn daarnaast voorzien van handige extra vakjes voor bijvoorbeeld visitekaartjes, pasjes en pennen. Maar we hebben ook modellen in onze online shop die verder gaan dan de voordelen van een traditionele schrijfmap. Deze modellen zijn speciaal ontworpen zodat er een iPad of tablet in past. Zo is de map uitermate geschikt om ook buiten een kantooromgeving te gebruiken.

Schrijfmap: Een ideaal relatiegeschenk

Een schrijfmap is handig om zelf te hebben, maar het is ook een mooi relatiegeschenk voor een klant of collega. In het aanbod van Travelbags vind je diverse leren schrijfmappen van bekende merken zoals Castelijn en Beerens, Burkely of Dermata. Zo kies je altijd de juiste schrijfmap voor de juiste persoon. Heb je een vraag over onze schrijfmappen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen.