Portemonnees personaliseren

Het bedrukken van portemonnees met jouw bedrijfslogo of tekst is een mooi cadeau om te geven aan werknemers of klanten. Je kunt een portemonnee bedrukken met een logo maar ook met de een naam, zo maak je het cadeau een stuk persoonlijker. Je zou dit kunnen geven als bijvoorbeeld een welkoms- of afscheidscadeau. Naast het grote assortiment in koffers en tassen heeft Travelbags ook een groot assortiment in portemonnees. Vooral de Secrid kaarthouders zijn populair.

Secrid wallets personaliseren

Wil je snel en eenvoudig een graveerde portemonnee bestellen? De Secrid wallets van Travelbags kunnen via de website eenvoudig worden gegraveerd. Ga naar de Secrid wallets en selecteer een wallet naar jouw keuze met personaliseerlabel en volg de instructies op.

Door het laten bedrukken van een portemonnee met jouw tekst, maak je het cadeau een heel stuk persoonlijker. Een persoonlijk cadeau is perfect als kerst-, eindejaars-, relatiegeschenk of zelfs een leuk, origineel bedankje voor je medewerkers. Bijna alle Secrid kaarthouders zijn te personaliseren door middel van laseren. Door jarenlange personalisatie ervaring kunnen wij jou adviseren. Wil je meerdere Secrid wallets bestellen met bijvoorbeeld een logo? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor portemonnees bedrukken bij Travelbags?

  ✅ Mogelijkheid in verschillende Secrids series

  ✅ Snelle levering in Nederland en België

  ✅ Jaren ervaring in personaliseren

  ✅ Uniek om te geven én te krijgen

  ✅ Perfect als sinterklaas-, kerst-, eindejaars- of relatiegeschenk