Pasjeshouders personaliseren

Op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau? Een pasjeshouder met bedrijfsnaam, logo of de naam van je klant of medewerker is dan een goede optie. Want hoe mooi is het om een cadeau te geven wat er niet alleen leuk uitziet, maar ook nog eens heel praktisch is? Bij Travelbags is pasjeshouder bedrukken mogelijk bij zowel een kleine als grote oplage.

Gepersonaliseerde pasjeshouder

Op zoek naar een cadeau voor je klanten of medewerkers? Wat dacht je van een bedrukte pasjeshouder? Een pasjeshouder is niet alleen voor iedereen praktisch in gebruik, het is ook nog eens leuk op te krijgen. Een gepersonaliseerde pasjeshouder met een tekst, logo of naam erop bedrukt is nog leuker om te krijgen! Travelbags heeft al jaren ervaring in het bedrukken van pasjeshouder. Daarnaast hebben wij een grote collectie waaruit jij kunt kiezen. Er is veel mogelijk door de vele verschillende kleuren, formaten en prijzen van pasjeshouders in het assortiment. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem voor vragen en advies gerust contact met ons op.

 

 

Secrid wallets personaliseren

Wil je snel en eenvoudig een gegraveerde pasjeshouder bestellen? De pasjeshouders van Secrid kunnen via de Travelbags website eenvoudig worden gegraveerd. Ga naar de Secrid pagina, selecteer een pasjeshouder naar jouw keuze met personaliseerlabel en volg de instructies op.

Waarom kiezen voor pasjeshouder bedrukken bij Travelbags?

  ✅ Uitgebreid assortiment tassen met keuze uit vele topmerken!

  ✅ Keuze uit verschillende Secrid series

  ✅ Snelle levering in Nederland en België

  ✅ Jaren ervaring in personaliseren

  ✅ Uniek om te geven én te krijgen

  ✅ Perfect als sinterklaas-, kerst-, eindejaars- of relatiegeschenk