Koffersloten

Wanneer je op reis gaat wil je graag dat jouw bagage beschermt wordt door middel van een slot. Omdat niet op alle koffers standaard een slot zit, kun je deze apart kopen. Een slot biedt extra zekerheid omdat het onmogelijk is om de koffer continu in de gaten te houden. Ben je van plan om naar de VS te reizen? Houd er dan rekening mee dat een 'TSA' slot verplicht is.

1 - 19 van 19 artikelen

Aanbevolen

Koffersloten collectie

Bij Travelbags.nl koop je stevige koffersloten, in verschillende kleuren, die eenvoudig te plaatsen zijn. Op deze manier is bagage altijd beschermd tegen ongewenste aandacht. De koffersloten zijn niet alleen geschikt voor op de koffer: ook handbagage of een rugzak kan ermee afgesloten worden. Kies je voor een felgekleurd slot? Dan valt de bagage nog een extra op! Ontdek koffersloten van merken als Samsonite, Eastpak en Eagle Creek.

TSA slot: 100% veilig

De modellen die wij aanbieden zijn voorzien van een cijfer- of sleutelslot, met of zonder TSA-beveiliging. Afhankelijk van de reis die je gaat maken, kun je een modelkeuze maken. Wanneer je van plen bent om naar de USA te reizen, is het aan te raden om een koffer voorzien van TSA-slot te kopen. In Amerika is de kans namelijk erg groot dat de koffer gecontroleerd wordt door de dienst Transportation Security Administration. Door de TSA koffersloten kunnen koffers gemakkelijk door hen geopend worden zonder dat de koffer wordt opengebroken. Een TSA kofferslot is voorzien van een speciaal loperslot waarvan de veiligheidsagenten de lopersleutels hebben. Zo hoeven zij de koffer niet open te breken en wordt er geen schade aan de koffer toegebracht. Ook blijft de bagage tijdens de reis beveiligd.

Hoe werkt een kofferslot?

Is het slot onverhoopt kapot gegaan? Of wil je meer informatie over je TSA slot instellen? Wij leggen je precies hoe je kofferslot / TSA slot werkt. Lukt het je niet om een kofferslot in te stellen, wil je meer advies of informatie over koffersloten? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!