Oordopjes

Ben je op zoek naar oordopjes voor tijdens de vlucht? Dan ben je bij Travelbags aan het juiste adres. Dankzij oordopjes kun je genieten van een stille vlucht én voorkomt het oorpijn tijdens het vliegen. Begin je reis goed en bestel je oordopjes snel online.

Filteren
Categorie
Prijs
516

1 - 2 van 2 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Oordopjes kopen?

Wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat, zijn oordopjes meestal niet het eerste waar je aan denkt. Het meenemen van de juiste koffer, de geschikte kleding en alle benodigde reispapieren komen vaak op de eerste plek te staan. Maar wat als wij jou vertellen dat oordopjes voor tijdens de vlucht ideaal zijn? Oordopjes zorgen er namelijk niet alleen voor dat je rustig van je vlucht kunt genieten (dus geen gehuil of ander geluid waar je last van kunt hebben), want oordoppen zorgen er ook voor dat je geen tot nauwelijks last krijgt van oorpijn.

Fijne vlucht dankzij oordopjes

Tijdens het opstijgen van het vliegtuig of tijdens het vliegen zelf kun je druk op je oren ervaren, wat soms over kan gaan in een vervelende oorpijn. Dit heeft te maken met de druk in het vliegtuig, wat een weerslag geeft op je trommelvlies. Natuurlijk is dit niet fijn, vooral wanneer je nog een lange vlucht voor de boeg hebt. Door het dragen van de juiste oordopjes/gehoorbescherming kun je dit vervelende gevoel tegen gaan en kun je comfortabel van je vlucht genieten. De oordopjes van Samsonite en Herschel bieden daarbij de uitkomst, verkrijgbaar in de webshop van Travelbags.

Bestel oordopjes bij Travelbags

Stap jij binnenkort op het vliegtuig voor een vakantie of een zakenreis? Bestel dan jouw oordopjes bij eenvoudig en snel bij Travelbags, en voorkomt last van omgevingsgeluiden en oorpijn tijdens je volgende vliegvakantie.