Make-up tasjes: de musthave voor elke vrouw

In een make-up tasje neem je stijlvol jouw cosmetica overal mee naartoe. Op Travelbags.nl vind je make-up bags in verschillende soorten en maten.

1 - 28 van 28 artikelen

Aanbevolen

Het perfecte accessoire voor al je make-up

De perfecte accessoire in een handtas of reistas is toch wel een make-up tasje. In zo'n tasje is make-up altijd binnen handbereik en liggen de lipsticks en mascara's niet verspreid in de tas. Hoe ideaal is dat?

Make-up tasjes

Cosmetica overzichtelijk op bergen? Dan is een make-up tasje zeker onmisbaar. Bij Travelbags.nl vind je make-up bags in allerlei soorten en formaten. De grotere make-up tasjes zijn voorzien van meerdere vakken, zodat veel beautyproducten opgeborgen kunnen worden. De kleinere exemplaren zijn perfect om mee te nemen in een handtas. Voor elke gelegenheid is er wel een make-up tasje beschikbaar. Ga je voor een stijlvol zwart make-up tasje of voor een tasje met prachtige print? De make-up tasjes van Kipling zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook functioneel en oersterk door het gebruik van nylon. Op zoek naar een stijlvolle make-up bag? De tijdloze modellen van Castelijn & Beerens zullen dan zeker in de smaak vallen. Of kies je toch voor een klassiek model van Claudio Ferrici, gemaakt van het allerbeste leer.

Koop jouw favoriete make-up tasje bij Travelbags.nl

Make-up tasjes koop je eenvoudig online op Travelbags.nl. Op welk make-up tasje is jouw oog gevallen? Bestel jouw favoriet gemakkelijk en snel in de webshop en organiseer al je make-up!