Kleine portemonnees

Kleine portemonnees zijn dé uitkomst als je niet zoveel mee wil nemen in je portemonnee. In ons assortiment heb je ruime keuze kleine portemonnees, of je nou een kaarthouder zoekt of een kleinere portemonnee waar wel contant geld in kan, je bent bij ons aan het juiste adres! Voor welk merk ga jij?

1 - 36 van 252 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Kleine portemonnees, maar toch genoeg ruimte  

Ben jij een echte chaoot en heb je behoefte aan een compacte portemonnee met een overzichtelijke indeling? Dan is een kleine portemonnee vast iets voor jou. Kleine portemonnees bieden ruimte voor een aantal pasjes en wat munt- en briefgeld. Het voordeel hiervan is dat je al je spullen makkelijk bij de hand hebt. Naast dat onze kleine portemonnees bijzonder praktisch zijn ingedeeld, zijn ze ook heel fijn om te dragen. Topmerken als Secrid, Burkely en Mywalit bieden dankzij de nieuwste technieken kleine portemonnees die mooi van kleur blijven en lang meegaan. 

De verschillende materialen van een kleine portemonnee     

In ons assortiment vind je kleine portemonnees van de beste materialen, zoals nylon en polyester. Het meest gebruikte materiaal voor een kleine portemonnee is leer. In ons assortiment vind je kleine portemonnees in verschillende leersoorten. Kunstleer is bijvoorbeeld geen natuurproduct en bestaat uit kunststof die aangebracht wordt op het textiel, wat lijkt op leer. Deze stof is makkelijk te onderhouden, en is vergeleken met andere leersoorten relatief goedkoop. Splitleer is daarentegen een goedkopere leersoort die ontstaat wanneer de huid in meerdere lagen wordt opgedeeld. Splitleer is 100% natuurlijk leer. Dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige bewerkingen. Rundleer is een van de populairste leersoorten. Naast deze voorbeelden biedt Travelbags nog veel meer leersoorten. Wil je hier meer over weten voor je een keuze maakt voor jouw kleine portemonnee? Neem dan een kijkje op onze adviespagina over alle soorten leer.

Koop jouw kleine portemonnee nu bij Travelbags!  

Travelbags heeft een breed assortiment, vol met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over de kleine portemonnee? Dan kun je deze aan ons retourneren. Heb je een vraag over een specifieke kleine portemonnee, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van een geschikte kleine portemonnee. Ook kun je een kijkje nemen bij één van onze fysieke winkels, voordat je een keuze maakt.