Mini portemonnees

Wil je het minimale mee in je portemonnee? Ga dan voor een mini portemonnee! We hebben mini portemonnees van verschillende topmerken en in veel verschillende kleuren. Voor welke miniportemonnee ga jij?

Filteren
Je gekozen filters
Aantal pashouders: 1 - 3 pashouders
Muntvak sluiting
Prijs

1 - 12 van 12 artikelen

Aanbevolen

Mini portemonnees, maar toch genoeg ruimte   

Mini portemonnees zijn speciaal ontworpen, om enkel het hoognodige mee te nemen. Ideaal voor als je een kort uitstapje gaat doen, of een mini boodschap nodig hebt. Mini portemonnees bieden meestal ruimte voor enkele pasjes en een beetje brief- en muntgeld. Het voordeel hiervan is dat je al je spullen makkelijk bij de hand hebt. Naast dat onze mini portemonnees bijzonder praktisch zijn ingedeeld, zijn ze ook heel fijn om te dragen. Topmerken als Burkely, Castelijn en Beeresn en Exentri bieden dankzij de nieuwste technieken mini portemonnees die mooi van kleur blijven en lang meegaan.  

De verschillende materialen van een mini portemonnee      

In ons assortiment vind je mini portemonnees van de beste materialen, zoals nylon en polyester. Het meest gebruikte materiaal voor een mini portemonnee is leer. In ons assortiment vind je mini portemonnees in verschillende leersoorten. Kunstleer is bijvoorbeeld geen natuurproduct en bestaat uit kunststof die aangebracht wordt op het textiel, wat lijkt op leer. Deze stof is makkelijk te onderhouden, en is vergeleken met andere leersoorten relatief goedkoop. Splitleer is daarentegen een goedkopere leersoort die ontstaat wanneer de huid in meerdere lagen wordt opgedeeld. Splitleer is 100% natuurlijk leer. Dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige bewerkingen. Rundleer is een van de populairste leersoorten. Naast deze voorbeelden biedt Travelbags nog veel meer leersoorten. Wil je hier meer over weten voor je een keuze maakt voor jouw mini portemonnee? Neem dan een kijkje op onze adviespagina over leer.   

Koop jouw mini portemonnee nu bij Travelbags!   

Travelbags heeft een breed assortiment, vol met de nieuwste merken en trends. Heb je een vraag over een specifieke mini portemonnee, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van een geschikte mini portemonnee. Ook kun je een kijkje nemen bij één van onze fysieke winkels. Hier kun je de mini portemonnee eerst uitproberen, voordat je een keuze maakt. Voor welke ga jij?