Onderhoudsproducten

Wil jij jouw leren tas of portemonnee goed onderhouden en beschermen voor een langere levensduur? Bescherm en verzorg deze dan met één van de onderhoudsproducten uit het assortiment. Ontdek de veelzijdige collectie en heb extra lang plezier van je leren tas!

Filteren
Prijs
730

1 - 12 van 12 artikelen

Aanbevolen

Onderhoudsproduct kopen? 

Ben jij op zoek naar onderhoudsmiddelen om je leren tas of portemonnee te onderhouden? Ontdek dan ons uitgebreide assortiment onderhoudsproducten. Het is namelijk erg belangrijk om je leren tas te onderhouden voor een langere levensduur. Omdat leer een natuur product is, is het belangrijk dat je dit goed onderhoud en verzorgd. Wanneer je dit niet doet, gaat het leer uitdrogen en wordt het er niet mooier op. Goed onderhoud van je leren tas of portemonnee betekent dus een langere levensduur van je tas. Ook wordt leer naarmate het gebruik en de verzorging des te mooier. 

Onderhoudsproducten voor leer

In ons assortiment zijn verschillende onderhoudsproducten te vinden om je tas of portemonnee te onderhouden. Collonil, The Chesterfield brand en Fjallraven bieden verschillende onderhoudsproducten aan. Van wax tot spray, het is maar net wat je nodig hebt voor om het leer te onderhouden. Leren tas onderhouden? Wij geven hierover uitgebreid advies op onze adviespagina. 

Bestel onderhoudsproducten bij Travelbags.nl

Heb jij een leren tas gekocht? Bescherm, verzorg en onderhoud je leren tas met één van de onderhoudsproducten uit onze collectie en heb jaren lang plezier van je nieuwe tas! Heb je vragen hoe je je leren tas het beste kunt onderhouden of wil je weten welk onderhoudsproduct jij moet aanschaffen? Neem dan contact op met onze klantenservice! Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze en geven je graag advies.