Kofferweegschalen

Het is de nachtmerrie van vrijwel iedere reiziger: op het vliegveld aankomen en teveel aan kilo's bijhebben. Dit kan namelijk flink in de kosten lopen. Met een digitale kofferweegschaal is dat verleden tijd.

Filteren
Prijs
990

1 - 7 van 7 artikelen

Aanbevolen

Kofferweegschaal kopen?

Het is ideaal wanneer je thuis je bagage kan wegen, zodat je op het vliegveld niet voor verrassingen komt te staan. Voor de meeste reizen geldt, dat je 4 kilo aan overbagage bespaard, de kofferweegschaal zich al heeft terugverdiend. Via Travelbags.nl kun je direct je kofferweegschaal online bestellen. We beschikken over een ruim assortiment digitale kofferweegschalen in verschillende prijsklassen.

Bagageweger: voorkom ongemakken

Veel vliegtuigmaatschappijen hanteren een maximaal koffergewicht van 20 kilo per persoon, maar dit kan variëren. Check daarom altijd voor vertrek de website van de maatschappij waarmee je vliegt. Zo ben je exact op de hoogte van het maximaal aantal kilo's en kun je van tevoren met de kofferweger alle koffers wegen. Ook voor handbagage geldt dat er, naast het maximale formaat, een maximaal aan gewicht gesteld. Controleer ook het maximale gewicht van de handbagage koffer op de website van de desbetreffende vliegtuigmaatschappij waarmee je vliegt. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan

De beste kofferweegschalen

Een bagageweger van Travelbags.nl is zeer gemakkelijk in gebruik. De weger hang je aan je koffer en zodra je deze optilt, worden het aantal kilo's gewogen. Een kofferweegschaal is licht in gewicht en klein genoeg om mee te nemen. Zo kun je deze niet alleen thuis, maar ook op reis goed gebruiken. Veel plezier met shoppen!