Medicijntassen

Tijdens het reizen wil je natuurlijk ook dat jouw medicijnen goed opgeborgen en beschermd worden meegenomen. Op deze medicijntassen pagina vind je toilettassen die ook kunnen voldoen aan jouw wensen voor een medicijntasje.

1 - 23 van 23 artikelen

Aanbevolen

Reizen met medicatie

Een medicijntas is een uitkomst voor als je veel medicijnen gebruikt en regelmatig op vakantie gaat. Eén van de voordelen van een medicijntas zijn de verschillende vakken en opbergmogelijkheden. Iedere tas heeft andere vakken, insteekhoezen of opbergruimte. Bij Travelbags vind je een geschikte en georganiseerde reisetui voor jouw medicatie.

Medicijntas kenmerken

De toilettassen op deze pagina zijn samengesteld uit tassen met meerdere vakken of insteekhoezen, zodat het opbergen van de medicijnen gemakkelijk gaat. Het sorteren kan geordend worden door de verschillende vakken. Kijk goed naar de afmeting van de toilettas, deze informatie is belangrijk bij het kiezen van jouw nieuwe medicijntas. Let op of jouw drukstrips, tubes, potjes en eventueel sorteerdoos in de medicijntas passen. De ideale kenmerken voor een medicijntas zijn voor iedereen verschillend. De één wil graag veel ruimte hebben om de medicijnen in doosjes mee te nemen, een ander heeft aan drie vakken voldoende ruimte om alle medicijnen goed veilig op te bergen. Ook kan het materiaal een doorslaggevende rol hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tassen die gemaakt zijn van een waterdichte of waterafstotende stof. 

Toilettassen bij Travelbags

Kan jij jouw ideale medicijntas niet vinden? Kijk dan nog even bij alle toilettassen of daar wel een medicijntas tussen zit die aan jouw wensen voldoet. Gebruik de filters om gericht te zoeken naar jouw nieuwe medicijntas.