Tumi toilettassen

De toilettassen van Tumi zijn chique en uiterst praktisch. Een toilettas van het luxe merk is een goede reispartner voor de frequente of zakelijke reiziger. 

Filteren
Prijs
70370
Materiaal

1 - 10 van 10 artikelen

Aanbevolen

Tumi toilettassen collectie

Tumi is de expert op het gebied van kwalitatief hoogwaardige reisproducten. Luxe koffers, doordachte tassen en andere, zakelijke items voor zowel dagelijks gebruik als op reis zijn allemaal onderdeel van de prestigieuze collectie. Niet voor niets verwierf het merk internationaal succes als autoriteit op het gebied van reisbagage. Ieder ontwerp is compleet doordacht en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit geldt niet alleen voor de koffers en tassen, maar ook voor reisaccessoires zoals toilettassen. Deze worden ontworpen om bij te dragen aan een optimaal reiscomfort. Uiteraard blijft het design niet onopgemerkt en mogen de Tumi toilettassen zeker gezien worden!

Luxe toilettassen van Tumi

De toilettassen van Tumi zijn perfect voor wie regelmatig reist. De toilettassen hebben een gestroomlijnd design en een geavanceerde functionaliteit. Deze combinatie is het ultieme voorbeeld van de expertise van Tumi. Er is ruime keuze uit verschillende modellen in diverse prijsklasses. Kies voor een leren exemplaar of ga voor een variant gemaakt van ultrasterk nylon. Het belangrijkste is natuurlijk dat alle toiletartikelen een eigen plek hebben en binnen handbereik zijn. Daarom hebben sommige toilettassen uit de collectie een speciaal ophangsysteem dat het mogelijk maakt om de toilettas in zijn geheel op te hangen in de badkamer thuis of in het hotel. Een hangende toilettas is ideaal voor wie korte reizen maakt en toiletartikelen in de toilettas wil laten. Nog een handig aspect van de Tumi toilettassen is het lichte gewicht. Hierdoor is er nog voldoende ruimte en gewicht vrij om kleding en andere bagage mee te nemen. Ieder ontwerp is uiterst doordacht en daardoor super functioneel.

Bestel Tumi toilettassen online

De toilettassen van Tumi zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De tijdloze designs laten ultieme klasse zien en kunnen jarenlang met plezier gebruikt worden. Bestel een exemplaar naar keuze op Travelbags.be en neem toiletartikelen georganiseerd mee op reis.