Tumi 19 Degree Aluminium

Met een duurzame en moderne aluminium koffer uit de 19 Degree Aluminium van Tumi leg je een statement af. De koffers vertellen prachtige reisverhalen.

1 - 36 van 49 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Tumi 19 Degree Aluminium collectie

Tumi is het merk voor de zakenman of -vrouw. De tassen, reisbagage en accessoires van het Amerikaanse merk worden zorgvuldig ontworpen en uitvoerig getest voordat ze in de collectie worden opgenomen. Bij Tumi staat kwaliteit, comfort en uitstraling dan ook hoog in het vaandel. Hierdoor kan het merk de klant verzekeren van een goed product. De koffers uit de 19 Degrees Aluminium collectie van Tumi zijn modern en duurzaam.

Duurzame en moderne aluminium bagage

Koffers uit de 19 Degree Aluminium collectie zijn ontzettend duurzaam. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de items uit de collectie vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Dit maakt de collectie herkenbaar en stijlvol. De items uit de lijn hebben een prachtig ontwerp en goed gevormde hoeken. Dit garandeert de duurzaamheid en stevigheid. Toch zal het, zoals bij ieder soort metaal, onderweg deuken. Deze deuken en schrapen vertellen verhalen over reizen die je met je Tumi koffer hebt afgelegd. Met een koffer uit de collectie leg je een heus statement af. De koffers zijn een ware lust voor het oog met de prachtige en vloeiende hoeken.

Shop de 19 Degree Aluminium bij Travelbags

Een item van Tumi is een aankoop voor het leven. Het gebruik van het sterke materiaal en de designs maken de aluminium koffers onmisbaar voor je reisbagage. Kies uit de 19 Degree Aluminium collectie een model dat op al jouw wensen aansluit. Bekijk de collectie op Travelbags en kies voor een luxueuze aluminium koffer die jarenlang met plezier gebruikt kan worden.