Tumi Alpha Bravo

De tassen uit de robuuste Alpha Bravo collectie an Tumi zijn geinspireerd door militaire uitrusting. Tumi focust zich hiermee op functionaliteit en veelzijdigheid.

1 - 14 van 14 artikelen

Aanbevolen

Tumi Alpha Bravo collectie

De Tumi Alpha Bravo collectie is een casual tassen collectie van het prestigieuze merk Tumi. Het Amerikaanse merk heeft al jarenlang ervaring met het produceren van exclusieve reisbagage, accessoires en tassen. Uitstraling, kwaliteit en comfort staan dan ook centraal bij het merk. Tumi verzekert kwaliteit. Ieder product doorstaat namelijk dertig unieke testen voordat het in de collectie wordt opgenomen. Daarnaast bedenkt het merk slimme oplossingen voor dagelijkse problemen. Bij het ontwikkelen van deze collectie, waren de ontwerpers geinspireerd door de militaire uitrusting. Die uitrusting is vaak robuust maar verfijnd en vervaardigd uit sterk nylon.

Alpha Bravo: robuust en verfijnd

De Alpha Bravo collectie van Tumi bestaat uit casual tassen die uiterst geschikt zijn voor dagelijks gebruik naar werk of school. De tassen kunnen ook perfect gebruikt worden als handbagage tas tijdens het reizen. De Alpha Bravo tassen worden gemaakt van ballistisch nylon. Dit nylon is ultrasterk en werd oorspronkelijk ontwikkeld om soldaten te beschermen tegen rondvliegende scherven en puin. Omdat het materiaal niet sterk genoeg was om te beschermen tegen kogels, werd het al snel vervangen door Kevlar en andere materialen. Ballistisch nylon wordt tegenwoordig veel gebruikt voor het maken van tassen, motorkleding, politieriemen en horlogebanden. Dit nylon soort is moeilijk te verven, waardoor tassen die gemaakt zijn van het materiaal vaak zwart of donker gekleurd zijn. Dit is terug te zien in de donkere Alpha Bravo collectie. Het ballistisch nylon in combinatie met lederen details maakt dat de tassen in de collectie een stoere touch krijgen. In de tassen is precies genoeg ruimte voor een laptop, documenten en andere zakelijke of persoonlijke items. Opvallend is ook het georganiseerde interieur. Er is werkelijk aan alles gedacht bij het ontwerpen van een tas in de Alpha collectie, van pennenvak tot smartsleeve. We kunnen wel stellen dat Tumi met de Alpha Bravo collectie de focus heeft op veelzijdigheid en functionaliteit. Deze casual items brengen je van kantoor naar buiten en zelfs verder.

Shop de Alpha Bravo collectie van Tumi online

Een Alpha Bravo item van Tumi is een aankoop die een leven lang meegaat. De uitmuntende kwaliteit en het tijdloze design zorgen voor een product dat langdurig gebruikt kan worden. De tassen worden gemaakt van sterk nylon en zijn afgewerkt met stijlvolle, leren details. Bekijk deze casual, moderne collectie online op Travelbags.