Tumi McLaren

De Tumi McLaren serie is het symbool van technologie, innovatie en design. De collectie zit vol aerodynamisch design uit de autowereld in combinatie met de design en technologieën van Tumi. Met de kenmerkende papajakleurige highlight ga je moet een tas of koffer uit deze serie stijlvol de deur uit.

Tumi

Tumi is een wereldberoemd merk voor reis- en business accessoires. Het bedrijf werd in 1975 in Denver, Colorado opgericht door Charlie Clifford, een man die een passie had voor reizen en kwaliteitsvolle producten. Hij begon met het maken van koffers en reisaccessoires van de hoogste kwaliteit. Charles' visie was om consumenten te voorzien van een product dat stijlvol, duurzaam en innovatief was. Door het gebruik van innovatieve technologieën en materialen, zoals robuust Ballistic Nylon, heeft Tumi de normen voor luxe reisaccessoires verhoogd. De producten van Tumi zijn ontworpen om de reiservaring van consumenten te verbeteren. Het merk biedt een breed scala aan koffers, tassen, portefeuilles, reisorganisatoren en andere item voor business en lifestyle.

McLaren: Perfecte combi tussen twee werelden

De Tumi McLaren is de perfecte combi tussen de autowereld en de reiswereld. De producten, allemaal gekenmerkt door papajakleurige hightlights, zijn een voorbeeld van een prachtig design en hoogwaardige kwaliteit. De McLaren serie bestaat uit koffers, rugzakken, duffels en een adreslabel. Zo vind jij voor elke reis wat je nodig hebt. Met de samenwerking van Tumi en McLaren zijn alle krachten op het gebied van technologie, innovatie en design gekoppeld, waardoor deze prachtige producten tot stand zijn gekomen.

Tumi McLaren bestel je bij Travelbags

De Tumi Mclaren serie bestel je natuurlijk bij Travelbags. Als officieel dealer van Tumi kun je bij ons terecht met je vragen, onze klantenservice helpt je graag deze te beantwoorden. Ook kun je voor de volledige garantie bij ons terecht. Naast de McLaren serie heeft Travelbags nog veel meer Tumi producten in het assortiment.