Gymtassen

Op zoek naar een praktische, multifunctionele en leuke gymtas? Ontdek de veelzijdige collectie gymtassen van onder andere Adidas, Kipling en Satch! Gymtassen zijn perfect om te gebruiken als extra tas met gymspullen of tijdens een dagje uit!

1 - 14 van 14 artikelen

Aanbevolen

Gymtas kopen? 

Op zoek naar een praktisch een kleine tas om de gymspullen in mee te nemen? Dan is een gymtas hiervoor perfect! Een gymtas is een kleine, praktische en vaak lichte tas waar je je gymspullen makkelijk in mee kan nemen. Ook kan een gymtas gebruikt worden voor een dagje uit of een korte schooldag voor de allerkleinsten! Het voordeel van een gymtas is dat de gymspullen in een aparte tas, naast een schooltas, meegenomen kan worden naar school. Ook zijn er bij de gymtassen bijpassende schooltassen te vinden! 

Gymtas voor meisjes en jongens

In onze veelzijdige collectie gymtassen is er ongetwijfeld een favoriet voor jouw zoon of dochter te vinden. Schattige merken voor de allerkleinste en stoerdere merken voor de wat grotere kids. Dus of je nu op zoek bent naar een stoere gymtas voor je zoon of een vrolijke, lieve gymtas voor meisjes? De keuze is enorm! 

Gymtassen online bestellen bij Travelbags.nl

Goedkope gymtassen voor jongens en meisjes zijn online verkrijgbaar bij Travelbags.nl. Ontdek de veelzijdige collectie en shop een multifunctionele, praktische en leuke gymtassen snel een eenvoudig online.